Ted se je včeraj poročil z Mio. Foto: Facebook Ted Ligety
Ted se je včeraj poročil z Mio. Foto: Facebook Ted Ligety
Ligetyjeva z nemškim športnim parom. Foto: Facebook Felix Neureuther

Aktualni svetovni prvak v veleslalomu - februarja je v Vailu postal že tretjič zapored svetovni prvak v veleslalomu, pred tem je osvojil Schladming leta 2013 in Garmisch leta 2011 - je veselje ob poroki delil s svojimi oboževalci na Facebooku. Objavil je fotografijo s poroke, pripisal pa je, da je v življenju storil precej 'kulskih' stvari, a da je včerajšnji dan najboljši doslej.

Vesele novice ženin sicer ni prvi razkril, pred njim je to storil njegov smučarski kolega Felix Neureuther. Na svojem Facebooku je 31-letni Nemec namreč objavil fotografijo z mladoporočencema, pripisal pa je: gospod in gospa Ligety, čestitam vama od srca. Isto fotografijo je na svojem Instagramu delila 25-letna nemška biatlonka Miriam Gössner, Felixovo dekle.

Fotoutrinke s poroke je na svojem Instagramu delila tudi ameriška alpska smučarka Resi Stiegler, pogledate pa si jih lahko spodaj.

Skrivnostni Ted
30-letni ženin Ted Ligety o svojem zasebnem življenju v medijih nerad govori.

Znano je, da je imel krajšo romanco z že upokojeno ameriško smučarko Caroline Lalive, ameriški mediji pa so o Tedovi 30-letni nevesti izbrskali, da ima diplomo iz medijskih študij in komunikologije, prav tako pa se navdušuje nad športom. Teda tako spremlja na vseh večjih tekmovanjih. Skupaj živita v Park Cityu, kjer ju do smučarskih strmin loči le nekaj minut.