Se bo Nelly tudi tokrat izognil kazni? Foto: EPA
Se bo Nelly tudi tokrat izognil kazni? Foto: EPA

Glasbenika so ustavili v Tennesseeju, ker na avtobusu ni imel vseh potrebnih oznak. Medtem ko je policist pri vozniku preverjal podatke, pa je zavohal marihuano in se zato odločil, da bo preiskal tudi notranjost vozila.

Policisti so v avtobusu našli manjše količine metamfetamina in marihuane ter nekaj pripomočkov za uživanje mamil. Poleg tega so odkrili tudi nekaj kosov strelnega orožja.

40-letnega Nellyja in še pet ljudi, ki so potovali z njim, so policisti aretirali in odpeljali na postajo, kjer pa raper ni ostal prav dolgo. Njegov odvetnik je kmalu poravnal varščino in hkrati zanikal, da je zvezdnik užival in prodajal mamila: "Prepričan sem, da se bo izkazalo, da je Nelly nedolžen, ko bodo preučili dokaze." Do avtobusa naj bi namreč imelo dostop več kot 15 ljudi in droge bi bile lahko last katerega koli izmed njih.

To sicer ni prvič, da so glasbenika s pravim imenom Cornell Haynes ustavili na poti. Leta 2012 so policisti na njegovem avtobusu našli marihuano, heroin in več pištol. Odgovornost je takrat prevzel Nellyjev prijatelj, ki je bil tudi aretiran, raper pa je ostal nekaznovan.