Venus Williams leta 2014 gola na naslovnici. Foto: ESPN Facebook
Venus Williams leta 2014 gola na naslovnici. Foto: ESPN Facebook
Michael Phelps pravi, da se je med pavzo zredil in da ni več v pravi formi. Foto: ESPN Facebook

Starejša izmed sester Williams je svoje običajne kose športnih oblačil odvrgla za posebno izdajo Body Issue, snemanje pa je je potekalo v najlepšem redu.

"Med fotografiranjem je Venus ne glede na to, da so bile nekatere fotografije zahtevne, na trenutke tudi neugodne, delovala zelo profesionalno," so sporočili iz ESPN-a in dodali: "Venus je uživala na snemanju, ker je samozavestna, v svoji koži se dobro počuti, tako da je snemanje potekalo v sproščenem vzdušju."

Leta 2009 se je na naslovnici omenjene revije povsem gola znašla tudi Venusina sestra Serena, ki v nasprotju s postavno Venus nad svojim telesom ni bila najbolj navdušena: "Moja stegna - mislim, da so prevelika. Prav tako moje roke - za njih mislim, da so preveč mišičaste, preveč odebeljene." Z leti se je očitno to spremenilo, tako da se je bila pripravljena gola fotografirati: "Želim, da se ženske zavedajo, da je to normalno. Lahko si katere koli velikosti, pa si še vedno lep tako na zunaj kot navznoter."

Posebna izdaja revije Body Issue bo izšla 11. julija v šestih različicah, na vsaki bo naslovnico krasil eden izmed znanih športnikov, med "nagci" so se poleg Venus znašli še plavalec Michael Phelps, igralec ameriškega nogometa Marshawn Lynch, igralec bejzbola Prince Fielder, košarkar Serge Ibaka in deskarka Jamie Anderson.