Kerry Washington z naslovnico ni bila zadovoljna. Foto: Reuters
Kerry Washington z naslovnico ni bila zadovoljna. Foto: Reuters

39-letna igralka je svoje nezadovoljstvo s svojimi oboževalci delila kar na Instagramu: "Vedno sem vesela, da me k sodelovanju povabijo revije, ki jih cenim, in med njimi je tudi AdWeek. Ko so me povabili, da bi bila na njihovi naslovnici, sem bila vesela in vznemirjena, po resnici povedano sem še vedno, saj je članek čudovit. A moram biti odkrita, naslovnica me je presenetila."

Washingtonova je sicer nato pojasnila, da ji retuširanje ni tuje, a ji je bilo ob pogledu na naslovnico vseeno neprijetno, saj si ni bila podobna. Z njo so se strinjali tudi oboževalci, ki so jo na naslovnici komaj prepoznali.

"Kerry je izvrstna igralka, zato smo počaščeni, da je na naši naslovnici. Zaradi dizajna smo dodali le manjše popravke, nikakor pa je nismo hoteli užaliti. Veseli smo, da ji je članek všeč, zahvaljujejo pa se ji tudi za odkrit komentar," so pojasnili pri reviji.

Washingtonova pa ni prva zvezdnica, ki se je razjezila zaradi retuširanja. Avtorico serije Girls Leno Dunham so marca razjezile njene fotografije v reviji El Pais, ki so bile močno retuširane. Na retuširanje pa je po poročanju CNN-a lani oktobra opozorila tudi pevka Zendaya: "Retuširanje ustvarja nerealistične ideale lepote pri ženskah."