Robbie je nad nosečnostjo svoje žene naravnost navdušen. Foto: EPA
Robbie je nad nosečnostjo svoje žene naravnost navdušen. Foto: EPA

Prejšnji teden je Williams uradno potrdil, da bo prvič postal oče. Na spletni strani MTV-ja pa zdaj poročajo, da sta z ženo izvedela spol otroka in sestavila seznam možnih imen za nujno prvorojenko. Najbolj jima je všeč Roberta, sledita pa še imeni Genevieve in Alice.

Vir blizu para je za Daily Star povedal: "Vedno si je želel postati oče, zato je ves iz sebe. Njegova hči bo obravnavana kot princesa. Robbie želi zanjo vse najboljše." 38-letnega pevca in njegovo soprogo so tako pred kratkim opazili v luksuzni trgovini za otroke Petit Tresor, kjer sta izbirala stajico.

Nekdanji član skupine Take That in šest let mlajša Ayda sta se spoznala pred sedmimi leti, večno zvestobo pa sta si obljubila avgusta 2010. Zakonca živita v Los Anglesu, kjer se ne pojavljata veliko v javnosti in ju paparaci ne nadlegujejo tako pogosto kot v Angliji.

V veselem pričakovanju pa sta še dva člana uspešne britanske skupine. Mark Owen je potrdil govorice, da bo tretjič postal oče. V sporočilu za javnost je zapisan, da sta z ženo Emmo presrečna. Gary Barlow pa bo z ženo Dawn zibal že četrtič.