Ben Foster in Robin Wright se bosta poročila. Foto: EPA
Ben Foster in Robin Wright se bosta poročila. Foto: EPA

47-letna zvezdnica filma Forrest Gump, ki trenutno blesti v seriji House of Cards, ter 33-letni zvezdnik filmov 3:10 to Yuma, Contraband, The Messenger in drugih sta se spoznala leta 2011 med snemanjem filma Rampart, v javnosti pa sta se prvič pojavila konec lanskega leta.

"Robin je zelo vesela zaradi zaroke in komaj čaka na veliki dan," je dejal "bližnji" prijatelj svetlolase igralke.

To bo tretji zakon za igralko. S Seanom Pennom je bila poročena 14 let, v zakonu pa sta se jima rodila danes 22-letna hčerka Dylan in 20-letni sin Hopper. Robin se je leta 1986 poročila z Danom Witherspoonom. Ben Foster bo v zakonski jarem skočil prvič.

Kaj za vraga sem počela?
Sean in Robin sta se leta 2010 po treh vloženih zahtevkih za ločitev dokončno razšla. Kot "uradni" razlog sta igralca navedla nepremostljive razlike, neuradno pa sta se razšla zaradi Seanovih številnih skokov čez plot. Robin, ki se je leta 2010 prenehala podpisovati s priimkom Penn, je v enem izmed intervjujev dejala, da je bila edina, ki ni videla očitnega, saj je Seanu slepo verjela: "Ko se ločiš in ko vse resnice pridejo na dan, se usedeš in se vprašaš: Kaj za vraga pa sem počela?"