Član skupine Rolling Stones bo spet postal oče. Foto: EPA
Član skupine Rolling Stones bo spet postal oče. Foto: EPA

pričakuje dvojčka. To bo prvi naraščaj za zakonca, ki sta se začela sestajati leta 2012.

"Sally in Ronnie Wood sta presrečna, da lahko naznanita, da bosta junija 2016 postala starša dvojčkov," je zapisala predstavnica za stike z javnostjo skupine. "Ob čudoviti novici so vsi vznemirjeni," je še dodala. Sally in Ronnie sta se spoznala pred devetimi leti v zaodrju koncertne dvorane Theatre Royal, kjer je bila 37-letnica zaposlena.

Po šestih mesecih sestajanja sta skočila v zakonski jarm v hotelu Dorchester v Londonu. Poročna priča pa je bil kar Rod Stewart. Po poroki je producentka postala mačeha štirim Ronnijevim otrokom, ki imajo devet svojih otrok.

Veteran med rokerji bo junija pozdravil že svojega petega in šestega otroka. Njegov najstarejši sin Jesse danes šteje 39 let. Ta se je rodil v zakonu s Krissy Findlay, od katere se je Ronnie ločil leta 1978.

Dva otroka - danes 36-letna Leah in 30-letni Tyrone - sta se rodila v zakonu z drugo ženo Jo. Par je takrat posvojil tudi sina Jamieja, ki danes šteje 41 let. Jo in Ronnie sta se ločila poleti 2008, ko jo je roker zapustil zaradi natakarice Ekaterine Ivanove, ki je takrat štela rosnih 20 let. Po 18 mesecih romance se je začel sestajati z brazilsko manekenko Ano Araujo, nato pa je spoznal Sally, ki je zelo priljubljena med njegovimi otroki.