Lana Del Rey je postala popsenzacija praktično čez noč, z melanholično pesmijo (in spremljajočim videom) Video Games. Foto: AP
Lana Del Rey je postala popsenzacija praktično čez noč, z melanholično pesmijo (in spremljajočim videom) Video Games. Foto: AP

30-letna Del Reyeva tudi trdi, da sta ji zalezovalki pisali pisma, polna nesmislov, v katerem ji med drugim grozita z nasiljem in samomorom.

Kot poroča TMZ, se je Del Reyeva celo preselila, da bi ubežala Rusinjama, a sta ti kmalu odkrili pevkino novo bivališče, se pred njim utaborili, spali pred hišo in se drli Lanino ime sredi noči. Ameriška popzvezdnica je zato najela telesnega stražarja, dekleti pa prijavila policiji.

Sodnik je zdaj proti Rusinjama izdal nalog o prepovedi približevanja, po katerem se Krinicina in Pozdina ne smeta zadrževati bližje kot 100 metrov od Del Reyeve in njenega bivališča.

Taboril v njeni garaži
To sicer ni prvič, da je imela Del Reyeva težave z zalezovalci. Lani je tako nekemu moškemu uspelo vstopiti v pevkino vilo na Malibuju in iz garaže ukrasti najprej jaguarja kabrioleta XK, ki pa ga je nato vrnil in zamenjal za jaguarja F.

Del Reyeve v tistem času ni bilo doma, moškega pa zdaj bremeni obtožnica zaradi ropa in nedovoljene uporabe vozila.

Konec novembra pa je losangeleška policija aretirala 19-letnega fanta, ki se je v pevkini garaži kar utaboril. Lanino vilo so v tistem času prenavljali, mladenič pa se je v garažo vselil skupaj s številnimi predmeti, ki so kazali na njegovo nezdravo navezanost na čutno avtorico uspešnic, kot so Summertime Sadness, Born to Die in Video Games.