Ryan je šel očitno po poti Wayna Rooneyja, Ashleyja Cola, Johna Terryja in drugih nogometašev, ki so brez slabe vesti skakali čez plot. Foto: EPA
Ryan je šel očitno po poti Wayna Rooneyja, Ashleyja Cola, Johna Terryja in drugih nogometašev, ki so brez slabe vesti skakali čez plot. Foto: EPA
Natasha Giggs
Natasha se je spokorila in povedala vse. Foto: Daily Mail
Ryan Giggs
Bil je spoštovan, uspešen, oboževan, a tudi njemu je, kot kaže, denar zameglil moralno presojo. Foto: EPA

37-letni zvezdnik Manchester Uniteda je vrsto let veljal za vzornega profesionalca in predanega družinskega človeka, nato pa se je pojavila voditeljica in zvezdnica resničnostnega šova Imogen Thomas, ki je medijem dala namig, da ima afero z znanim nogometašem. Kljub Giggsovemu prizadevanju, da bi njegovo ime ostalo skrito, je pred kratkim prišlo na dan - in to kar v britanskem parlamentu.

"Afera z Imogen me je zelo prizadela"
Kot običajno pri takih zunajzakonskih romancah pa eno ime sproži pravi plaz in počasi se začne odstirati vzorec obnašanja ter grehov nekega športnika. Za Daily Mail je tako spregovorila Natasha Giggs, 28-letna Ryanova svakinja, ki trdi, da je imela z nogometašem dolgoletno razmerje. Ryan naj bi ženo Stacey varal z njo, še preden je Natasha začela hoditi z Ryanovim mlajšim bratom Rhodrijem.

Giggs naj bi z Natasho spal pogosto, tudi le dan po rojstvu danes osemletne hčere, Stacey pa je prevaral tudi dan po rojstvu njunega drugega otroka, danes štiriletnega sina. Afera med Ryanom in Natasho naj bi se po osmih letih končala na začetku aprila letos.

Natasha je dejala, da se je odločila skrivnost spraviti v javnost, potem ko je prebrala celotno afero z Imogen Thomas. "Ko sem izvedela, da nisem bila njegova edina ljubica, me je zelo prizadelo. Vem, da bo slišati čudno, ampak dobila sem občutek, da ni varal le Stacey, ampak tudi mene. Spoznala sem, da mu je bilo le do spolnosti."

Koliko uničenih zakonov?
S tem priznanjem so se uničile tudi družinske vezi, saj naj bi bil 33-letni Rhodri, nekdanji nogometaš, ki je pred leti zaradi napada na navijača s steklenico moral v zapor, besen zaradi izdaje tako brata kot žene. Rhodri in Natasha, sicer nepremičninska posrednica, imata tudi dva otroka. V nedeljo, dan po Natashinem priznanju, je Rhodri "uničen in obupan" sporočil, da ženo zapušča.

Privlačna Natasha je dejala, da je kot samsko dekle zvezdnika spoznalo marca leta 2003 v enem izmed lokalov v Manchestru. Ryan je bil takrat že zaročen s Stacey, ki je nosila njunega prvega otroka. Po kratki aferi sta se nehala srečevati, saj je Natasha začela zvezo z Rhodrijem. A Ryan ni dolgo zdržal stran od nje, saj je že naslednje leto obudil romanco, ki se je nadaljevala ves čas, tudi ko sta se z Rhodrijem zaročila in je zanosila.

"Kaj hudiča se greš?"
Ko je izbruhnila afera z Imogen, je Natasha Ryanu poslala ogorčeno SMS-sporočilo, ali je res on skrivnostni nogometni zvezdnik, a ji je Ryan odgovoril: "Ne, nikakor. Ne gre zame." A Natasha je kmalu spoznala, da ji je svak grdo lagal in mu je naložila "par krepkih", on pa ji je brezbrižno odgovoril: "Kaj hudiča se greš? To sta bila najhujša dva tedna v mojem življenju." Giggsa, ki zasluži 80.000 funtov na teden, je obtožila tudi stiskaštva, saj sta se večinoma dobivala v praznih stanovanjih, ki jih je ona prodajala, račune za pijače in hotelske sobe pa je morala poravnati kar sama.

Giggs naj bi še pred razkritjem svakinje z družino odpotoval na počitnice v tujino, na katerih bo skušal zakrpati svoj zakon.