Lep, nadarjen, priljubljen, srečno zaljubljen. Foto: EPA
Lep, nadarjen, priljubljen, srečno zaljubljen. Foto: EPA

AJ McLean, eden od prvotnih članov nekdaj priljubljene ameriške skupine, je bil Ryanov sostanovalec v Orlandu na Floridi. Ko je nastala skupina Backstreet Boys, sta bila oba še najstnika. AJ je na avdiciji postal član skupine, Ryan pa se je v najstniških letih kalil v televizijskem šovu Mickey Mouse Club televizijske postaje Disney Channel, ki je bil odskočna deska tudi za Britney Spears, Christino Aguilero in Justina Timberlaka.

En klic do skupine
Čeprav je Ryan svojemu sostanovalcu takoj odkrito povedal, da se mu zdi, da Backstreet Boys ne bodo uspeli, saj preveč spominjajo na New Kids on the Block, ga je AJ nekega dne poklical in ga povabil, da postane šesti član fantovske zasedbe. Vedel je namreč, da ima tudi pevski posluh. Gosling ga je sprva zavrnil, nato pa si premislil in pevca poklical nazaj, a se mu ni javil. Priložnost je bila izgubljena in Ryan je nato pevsko kariero pustil za seboj.

K sreči, bi lahko danes rekli številni njegovi oboževalci, saj je tako prišlo do izraza vse njegovo igralsko znanje. Videti ga je bilo že v filmih Beležnica, Zlom, Ta nora ljubezen in Marčeve ide, konec meseca pa v kinematografe prihaja njegov novi izdelek, film Gangsterska enota. Poleg tega sodi med najprivlačnejše moške na svetu, posteljo pa mu greje zapeljiva Eva Mendes.

Nič čudnega torej, da Gosling ne obžaluje zamujene glasbene priložnosti: "Ne moreš živeti v preteklosti, pomembna je le sedanjost. Ta vlak je odpeljal ..."