Gosling je izjemno navezan na svojo mamo Donno (na sliki levo) in jo pogosto pripelje na svoje premiere. Foto: EPA
Gosling je izjemno navezan na svojo mamo Donno (na sliki levo) in jo pogosto pripelje na svoje premiere. Foto: EPA
Gosling in Mendesova na snemanju filma The Place Beyond The Pines.

Potem ko sta Goslinga v nedeljo preživela skupaj kar nekaj časa, sta se po poročanju revije People srečala z Mendesovo, trojica pa je nato družno obiskala filmsko predstavo na Manhattnu.
"Vsi trije so se družili in šli nato skupaj v kino," je povedal neimenovani vir. "Ryan in Eva sta se zdela res srečna."

31-letni Gosling in šest let starejša Mendesova, ki sta svojo zvezo oznanila septembra, sta v petek poletela iz Los Angelesa v New York in znova se nista ravno skrivala. "Ko sta čakala na vkrcanje, sta se nenehno poljubljala in objemala," je povedal očividec na losangeleškem mednarodnem letališču LAX. "Eva je bila videti osupljivo in nasmejana."

Romanca na snemanju
Igralca sta bila neločljiva tudi za silvestrovo, saj so ju tisti večer opazili, kako skupaj zapuščata manhattanski hotel Bowery. "Ko sta pred hotelom čakala na taksi, sta se nepretrgano poljubljala," je povedal neki mimoidoči za People. "Oba sta bila videti res srečna."

Novopečeni par se je zbližal na snemanju filma The Place Beyond The Pines, nato so ju prvič ujeli skupaj septembra v Disneylandu, prejšnji mesec pa je Gosling, ki je na prihajajočih zlatih globusih nominiran kar dvakrat, Evo presenetil na snemanju v Parizu. Par so paparaci oblegali med sprehodom po slovitem pokopališču Pere Lachaise.

Kanadski zvezdnik in oskarjevski nominiranec je bil sicer vrsto let v zvezi z nekdanjo soigralko in rojakinjo Rachel McAdams, še pred tem pa je hodil s še eno soigralko, precej starejšo Sandro Bullock. Mendesova pa je lani ravno končala svojo devetletno zvezo z glasbenim producentom Georgeem Augustom.