Zvezdnika sta bila na konvenciji zelo pristna. Foto: Reuters
Zvezdnika sta bila na konvenciji zelo pristna. Foto: Reuters

Scarlett se je po govoru, s katerim je predvsem mlade ameriške volivce skušala prepričati, da bi na predsedniškem stolčku moral ostati Barack Obama, napotila med občinstvo, kjer ji je družbo delal igralec in član zasedbe 30 Seconds to Mars Jared Leto.

Glede na fotografije bi marsikdo pomislil, da je po osmih letih znova vzplamtela ljubezen med zvezdnikoma - držala sta se za roke, objemala, 27-letna igralka se je naslonila na njegova ramena, 13 let starejši Jared jo je držal za gleženj ...

Takšno obnašanje ne bi bilo nič neobičajnega, če igralka ne bi bila v (resni) zvezi z Natom Naylorjem. Igralkin predstavnik zavrača namigovanja o ne le prijateljskem druženju Scarlett in Jareda: "Scarlett je še vedno v zvezi z Natom. To je zelo nedolžno, Scarlett in Jared sta ostala prijatelja, nič več in nič manj."

Johanssonova, ki ima pri 27 letih že za seboj propadel zakon z igralcem Ryanom Reynoldsom, bila pa je zvezi z nekaj svojimi kolegi, med drugim s Seanom Pennom leta 2011, je z Naylorjem v zvezi skoraj eno leto, prejšnji mesec pa so ju paparaci ujeli med romantičnim oddihom v Parizu.