Poroka med vodjem ekipe formule ena in pevke še ni na obzorju. Foto: EPA
Poroka med vodjem ekipe formule ena in pevke še ni na obzorju. Foto: EPA

"Par ni niti zaročen, niti poročen," je za britanski MailOnline komentiral vir v Silverstonu. Horner se je tam posvečal svoji dirki, medtem ko Halliwellove ni bilo nikjer v bližini. Zanikanje govoric je prišlo po objavi prispevka Sunday Mirrorja, kjer so zapisali, da je 41-letnik vprašal usodno vprašanje pred nekaj tedni, čeprav se je njuna romanca začela razvijati šele januarja.

Prav tako so se britanski mediji razpisali, da naj bi par že iskal potencialna prizorišča, kjer bi lahko dahnila usodni da. Med povabljenci naj bi imele svoje mesto zagotovljeno vse članice Spice Girls.
Horner je prišel pod drobnogled sedme sile lansko leto, ko je po štirinajstih letih zakona zapustil svojo ženo Beverly in šest mesecev staro hčerko Olivio. Prav zato naj bi skrival svojo zaroko z "Ginger Spice" pred svojo družino.

Halliwellova sicer še nikoli ni stopila v zakonski jarem, je pa zato seznam njenih nekdanjih spremljevalcev precej pester. Na njem so med drugim komik Russell Brand, didžej Chris Evans, pevec Robbie Williams in režiser Sacha Gervasi, s katerim ima osem let staro hčerko Bluebell Madonna.