Sinead O'Connor v svojem zapisu ni skoparila s pohvalami na Barryjev račun. Foto: EPA
Sinead O'Connor v svojem zapisu ni skoparila s pohvalami na Barryjev račun. Foto: EPA

Videla sem, da ga zapušča volja do življenja zaradi odziva njegovih bližnjih. Ne morem mu vzeti življenja. Ženska hoče biti svojemu možu v veselje, torej … če nekoga ljubiš, ga osvobodi.

Britney Spears
Britney Spears je bila enkrat poročena le borih 55 ur. Foto: EPA

Novico je priljubljena irska pevka sama potrdila tudi na svoji uradni spletni strani, tako kot novico o skorajšnji poroki: "Z velikim veseljem se bova z ljubljenim fantom Barryjem Herridgeem jutri, 8. decembra, na "neznani lokaciji" in na popolnoma sanjski slovesnosti poročila. Takoj, ko bo mogoče, bova objavila tudi prve poporočne fotografije." Pod tem, v začetku decembra objavljenim zapisom, je sledil še podpis "Zelo srečno dekle".

Tokratni zapis, ki ga je Sinead objavila včeraj, pa ni prekipeval od sreče – takoj na začetku je opozorila, da bo to edini komentar, ki da bo dala na to temo, nato pa opisala, zakaj se je odločila za tako potezo. Številni ljudje iz Barryjevega življenja so namreč ostro nasprotovali njuni zvezi, s čimer se je on zelo težko soočal, njegovo trpljenje pa je prizadelo tudi Sinead. "Videla sem, da ga zapušča volja do življenja zaradi odziva njegovih bližnjih. Ne morem mu vzeti življenja. Ženska hoče biti svojemu možu v veselje, torej … če nekoga ljubiš, ga osvobodi," je v zapisu pojasnila svojo odločitev in kar nekajkrat poudarila, kako zelo čudovit moški je Barry.

Na koncu pa se je spomnila še besed svojega prijatelja, ki ji jih je namenil v tolažbo: "No, vsaj poročila si se v Las Vegasu v rožnatem kadilaku. Nič ne more biti bolj rokenrolovsko kot to!"

Tudi Britney, Carmen in še kdo
Pevkin nekajdnevni zakon se bo tako pridružil dolgemu seznamu najkrajših zvezdniških zakonov, večina od njih pa ima še eno skupno lastnost – vsi so bili sklenjeni v Las Vegasu! Britney Spears je tako šokirala svet, ko se je nenadoma tam poročila s prijateljem iz otroštva, Jasonom Alexandrom. Njena mati pa se je zbala za hčerkine milijone in hitro poklicala najboljše odvetnike, ki so poskrbeli, da je bil zakon po vsega 55 urah razveljavljen.

Prsata zvezdnica Carmen Electra, najbolj znana po svoji vlogi v Obalni straži, se je s porednim fantom ameriške košarkaške lige NBA Dennisom Rodmanom poročila novembra 1998. Zahtevek za razvezo zakona, v katerega naj bi tako ženin in nevesta vstopila pod vplivom alkohola, je bil vložen devet dni po poroki, ki je seveda potekala kje drugje kot v meki za hitre zakone.

Videla sem, da ga zapušča volja do življenja zaradi odziva njegovih bližnjih. Ne morem mu vzeti življenja. Ženska hoče biti svojemu možu v veselje, torej … če nekoga ljubiš, ga osvobodi.