Lopezova in Smart sta se sestajala vse od leta 2011. Foto: Reuters
Lopezova in Smart sta se sestajala vse od leta 2011. Foto: Reuters

47-letna pevska ikona je v svojem življenju šla skozi tri ločitve in razdrto zaroko z Benom Affleckom. Lopezova je bila poročena s kubanskim igralcem Ojanijem Noajem in koreografom Crisom Juddom. Vse od leta 2011, kmalu po ločitvi z glasbenikom Marcom Anthonyjem, pa se je pevka in igralka sestajala s Smartom, ki je postal vmes tudi njen asistent.

In vse od takrat sta z 18 let mlajšim spremljevalcem vzdrževala precej razburkano zvezo. Pred dvema letoma sta se razšla, toda Smart je našel nazaj pot do pevkinega srca. Vzrok za tokratni razhod je zakrivil Smart, ker se je raje zabaval v Las Vegasu s svojimi prijatelji, namesto da bi se udeležil dobrodelnega dogodka z Lopezovo.

"Ni se zgodilo nič dramatičnega. Ostajata dobra prijatelja in še vedno se družita, čeprav nista več skupaj," je njun razhod komentiral neimenovan vir za revijo People.

Le dva dneva po tem, ko je postala novica o razhodu javna, je Lopezova na snemalnem prizorišču serije Shades of Blue (Odtenki modre) pozirala pred napisom Protect Yo Heart (Zavaruj svoje srce) in fotografijo objavila na družbenem omrežju Instagram.