"Nisva zaročena," pravita mlada zvezdnika. Foto: Instagram Lena Dunham

Govorice je sprožila z objavo fotografije na Instagramu, na katerih je opaziti več prstanov, noben izmed teh pa ni zaročni, je povedala igralka, temveč darilo njene najboljše prijateljice Jenni Konner (sicer producentke serije Punce).

Vodjo zasedbe Fun in glasbenega producenta je celo poklicala njegova mati, potem ko je v medijih prebrala novico o poroki, da bi ga vprašala, ali se res namerava poročiti. Dunhamova je to komentirala z besedami: "Povem vam, da če bi se že zaročila, tega gotovo ne bi naredila na novo leto." Pred nekaj meseci je povedala, da se z življenjskim partnerjem ne nameravata poročiti zelo kmalu: "Nisva proti poroki, ampak želim počakati z nečim, česar moja sestra, ki je lezbijka, ne more storiti," je oktobra povedala Howardu Sternu Lena in dodala, da se njena 22-letna sestra Grace lahko poroči le v nekaterih mestih, ne pa v vseh.

Peta sezona Punc BO
Vse oboževalce serije Punce pa je poleg tega, da je tik pred vrati predvajanje četrte sezone serije, razveselila tudi novica, da je HBO odobril še eno sezono priljubljene in nagrajene serije. Novico "o podaljšanju" je v ponedeljek zvečer ob premieri najnovejše sezone razkril direktor televizijske mreže Michael Lombardo, novica pa ni presenetljiva, saj je bila lani nominirana za dva emmyja.

V četrti sezoni serije, ki jo hvalijo kot eno najbolj osvežujoče surovih in duhovitih zadnjih let, ki pristno ujame izgubljeno generacijo mladih sredi 20. let, bodo osrednje štiri junakinje bojda začele postajati bolj "odrasle" in sprejemale bolj smiselne odločitve, a hkrati še vedno na vsakem koraku spoznavale, da je življenje težko.