Sean Combs je bil presrečen ob odkritju svoje zvezde na Pločniku slavnih. Foto: EPA
Sean Combs je bil presrečen ob odkritju svoje zvezde na Pločniku slavnih. Foto: EPA
Sean Combs
Sean Combs, znan tudi kot P. Diddy, je poziral tudi s svojo številčno družino. Sina Christian in Quincy Jones, prijateljica Kim Fischer, dvojčici D`Lila Star in Jessie James ter sin Justin Dior. Foto: EPA

Od prejšnjega petka je Pločnik slavnih bogatejši še za eno zvezdico, in sicer za tisto, na kateri piše Sean "Diddy" Combs. To je že 2.362 zvezda na omenjenem pločniku.

P. Diddy je na odkritje svoje zvezde povabil številne kolege iz zvezdniških vrst, poleg tega pa je prek spletnega videoposnetka na dogodek povabil vse svoje oboževalce. Combs, ki je znan po svoji razvpitosti, je poskrbel tudi za medije, saj jim je pripravil sprejem v Beverly Hillsu, kjer je velikodušno odgovarjal na vsa njihova vprašanja.

Diddyjevo zvezdo odkril Jamie Foxx
Zvezdo je odkril igralec Jamie Foxx, ki je ob tem dejal, da je to velik, legendaren dogodek za raperja, saj mu zvezde ne bodo mogli nikoli odvzeti. Combs je v svojem kratkem govoru povedal, da je ta dogodek dokaz, da se lahko uresničijo vsake sanje, le če vanje verjameš. "Prehodil sem pot od Harlema do Hollywooda," je povedal 39-letni raper. Glasbenik je na svojo življenjsko zgodbo zelo ponosen, zato jo želi povedati vsemu svetu in tako spodbujati mladino, še posebej tisto iz Harlema, revne newyorške četrti, v kateri je sam odraščal. "To je navdih. Navdih za milijone mladih po vsem svetu, ki živijo v kraju, v kakršnem sem odraščal sam," je povedal Combs. Zato je na svojo petkovo galazabavo povabil svoje vrstnike in prijatelje, s katerimi je odraščal.

Po odkritju zvezde je sledila po njegovih besedah intimna zabava za 250 ljudi, za katero naj bi zvezdnik odštel vrtoglavi šop zelencev, po njegovih besedah kar 4 milijone ameriških dolarjev. A Combsu ni pomemben denar. Sam je to zabavo označil za neprecenljivo.