Alexis Ohanian in Serena Williams naj bi bila par od lanske jeseni. Foto: AP/EPA
Alexis Ohanian in Serena Williams naj bi bila par od lanske jeseni. Foto: AP/EPA

Williamsova je zaroko potrdila kar na Redditu pod naslovom "Rekla sem da": "Prišla sem domov/Malce pozno/Nekdo mi je spakiral torbo/In kočija je čakala/Končni cilj: Rim/Da bi me pospremil do mojega princa na belem konju/Tam, kjer sta se najini zvezdi prvič srečali/In zdaj je krog zaključen/Za isto mizo, kjer sva se prvič po naključju srečala/Tokrat ni ničesar prepustil naključju/Ampak lastni izbiri/Na eno koleno/Rekel je pet besed/In rekla sem da," je zapisala poetično Serena.

Na njeno pesem je Ohanian odgovoril s pripisom: "In naredila si me za najsrečnejšega moškega na svetu."

Številne zveze
Williamsova in Ohanian sta se spoznala lani na kosilu v Rimu, oktobra tistega leta pa je Us Weekly poročal, da sta par, čeprav se javno skupaj nista pojavljala, zato je zaroka za mnoge presenečenje.

Ohanian, ki je v srednji šoli sicer igral ameriški nogomet, ni pa bil nikdar ljubitelj tenisa, zdaj s svojim dekletom redno vadi šport, ki je Sereno proslavil kot eno najuspešnejših športnic vseh časov.

Williamsova, trenutno drugouvrščena na WTA-lestvici, je bila letos z 28,9 milijona dolarjev najbolje plačana športnica na svetu.

Teniška zvezdnica, ki se lahko pohvali z rekordnimi 22 naslovi za grand slam, je bila pred Ohanianom v zvezi s svojim trenerjem Patrickom Mouratogloujem, povezovali pa so jo tudi z raperjema Drakeom, Commonom in producentom Brettom Ratnerjem.

Bear necessities

A photo posted by Serena Williams (@serenawilliams) on Nov 28, 2016 at 6:14pm PST