Pique je na božični večer na Twitterju objavil prikupno fotografijo Shakire in Milana in jo naslovil kot:
Pique je na božični večer na Twitterju objavil prikupno fotografijo Shakire in Milana in jo naslovil kot: "Sitnobi". Foto: Twitter Gerard Pique

36-letna Kolumbijka krasi februarsko naslovnico priljubljene revije Glamour. Popzvezdnica je v zvezi z nogometašem Barcelone in španske reprezentance Gerardom Piquejem že nekaj let, imata tudi sina Milana, ki bo konec meseca upihnil prvo svečko na torti.

Telovadnice ne bo videla
Nizko rasla plavolaska je v pogovoru za omenjeno revijo dejala, da se ji ni treba ubadati vsaj z eno stvarjo - kakšna se zdi svojemu izbrancu. "Že tako imam dovolj drugih reči v glavi, kilogrami pač niso ena izmed teh. Gerardu sem všeč taka, kot sem. Ta mesec na primer sploh še nisem bila v telovadnici - in tudi ne nameravam iti, saj moram dokončati album, poleg tega pa želim kar največ časa preživeti z otrokom," je dejala in navihano dodala: "In všeč mi je, če so na mizi ves čas sladice."

Shakira je sicer nedavno posnela duet z Rihanno, februarja pa bo spet sedla na "vroči stol" ene izmed sodnic v priljubljenem ameriškem resničnostnem šovu The Voice. To nalogo je prevzela po zamenjavi Christine Aguilere, ob njej pa bodo nastope ocenjevali še Adam Levine, Blake Shelton in Usher.

Dejala je tudi, da se je že navadila, da imajo v glasbeni industriji vodilno vlogo moški, a priznala, da je včasih težko delati s toliko testosterona na kupu: "Včasih sem na snemanju edina ženska. Imam svoje šibke točke, a naučila sem se dobro prenašati določene šale in jih ne jemati preveč osebno. Kar naprej me zbadajo z enimi in istimi rečmi, a dobila sem že trdo kožo."