Chester Hanks želi uspeti v glasbi. Foto: Instagram
Chester Hanks želi uspeti v glasbi. Foto: Instagram
Je sin igralcev Toma Hanksa in Rite Wilson. Foto: Instagram

24-letni Chester "Chet" Hanks je na kliniki za odvajanje, svojo zgodbo pa se je odločil deliti prek Instagrama: "Z odvisnostjo se bojujem od svojega 16. leta, pri 24 letih pa sem se končno odločil poiskati pomoč. 50 dni sem že čist, tako da lahko povem, da sem srečen kot še nikoli."

V nadaljevanju se je zahvalil svoji družini in vsem, ki skrbijo zanj, tudi svojim oboževalcem, dejal pa je, da mu bo s pomočjo različnih programov uspelo premagati bolezen, obenem pa se bo naučil tudi sprejemati samega sebe in svoje napake. Pozval je tudi vse, ki se tako kot on borijo z odvisnostjo, da stopijo z njim v stik, če potrebujejo kakšen nasvet, pomoč.

Javno se je odločil o tem spregovoriti, ker je tabloid Star želel ekskluzivno poročati o njegovem boju z odvisnostjo, ampak se jih je Hanks mlajši odločil prehiteti. Novico je tako razkril sam: "Res je. Trenutno sem 50 dni čist in trezen, niti alkohola ne pijem."

Odraščanje v družini Hanks
Mladi raper, ki se v svetu glasbe predstavlja kot Chet Haze, preizkusil pa se je tudi kot igralec, med drugim je imel manjšo vlogo v filmu Indiana Jones in kraljestvo kristalne lobanje, je v intervjuju leta 2012 spregovoril o tem, kako je odraščati s slavnimi starši: "Rekli so mi: Če želiš denar, lahko prideš k nam in našli ti bomo delo. Ko sem bil majhen, je delo predstavljalo pranje očetovega avtomobila."

Spomnil se je tudi težkega življenja svojih prednikov, natančneje očeta svoje matere, ki mu je iz bolgarskega taborišča uspelo prebegniti v ZDA: "Moj dedek je prišel sem brez česar koli, jaz sem prišel na svet obkrožen z vsem." Kljub vsemu izobilju je dejal, da želi kot umetnik uspeti sam, brez pomoči svojih slavnih staršev.

Chet ima mlajšega brata Trumana, ima pa tudi starejšega polbrata Colina in polsestro Elizabeth, ki ju je Tom Hanks dobil v prvem zakonu s Samantho Lewis.