Christian in Sibi sta se razveselila rojstva sinčka. Foto: Reuters
Christian in Sibi sta se razveselila rojstva sinčka. Foto: Reuters
Milla Jovovich
Vsestranski Mili Jovovich se je uresničila želja ... pričakuje drugega otroka. Foto: Reuters

Par, ki ima že devetletno hčerko Emmeline, sta tokrat postala ponosna starša sinčka, čigar ime pa še ni znano, piše ameriški People.

Igralec se je z nekdanjo manekenko in mojstrico ličenja ter nekdanjo asistentko Winone Ryder - prav igralka je "zakrivila" njuno usodno srečanje - poročil januarja 2000 v Las Vegasu. Zaradi ekspresno hitre poroke se je Christian skregal tudi s svojo družino, saj jim nevesta s pravim imenom Srbislava Blazic ni bila najbolj všeč. Christian pa je ves čas trdno stal za svojo izbiro: "Za moj uspeh je zaslužna Sibi, vse dolgujem njej. Tako dobra, močna ženska je."

Hollywood pričakuje
Štorklja pa bo kmalu razveselila tudi 38-letno manekenko, igralko, modno oblikovalko in glasbenico Millo Jovovich (rojena je kot Milica Jovović, njen oče je Srb, mama pa Rusinja), ki s svojim možem Paulom W. S. Andersonom pričakuje drugega otroka.

Jovovicheva in 44-letni Anderson sta se spoznala leta 2002, ko je on režiral filmsko uspešnico Resident Evil, v kateri je igrala ona. Novembra 2006 se jima je rodila hčerka Ever Gabo, po rojstvu katere je Milla, sicer izjemno uspešna supermanekenka, dejala, da ji kariera ni več tako pomembna in da sta zdaj njeni prioriteti otrok in družina.

In prihodnost? "Zagotovo želim imeti še več otrok," zatrjuje Milla. "Odrasla sem kot edinka, zato sem si vedno želela veliko družino. Ne vem, kaj mi bo prihodnost prinesla, a potrkajmo na les, upam, da veliko družino."

Zvezdnici se je želja tako uresničila ...