Iz sveta znanih
(9)
Sinead O'Connor
Sinead je bila nazadnje poročena z dolgoletnim prijateljem in sodelavcem Stevom Cooneyjem, a zakon ni trajal niti leto dni (od julija 2010 do aprila letos). Foto: EPA

Dodaj v

Sinead četrtič pred oltar - po dveh mesecih poznanstva

Na svoji spletni strani je tožila zaradi pomanjkanja seksa
8. december 2011 ob 09:40
Las Vegas - MMC RTV SLO

Samo štiri mesece po tem, ko je irska pevka Sinead O'Connor prek svoje spletne strani začela iskati (novega) moškega svojih sanj, je stopila pred oltar.

O'Connorjeva je tako v zakonski stan stopila ponoči, ravno na dan, ko praznuje svoj 45. rojstni dan.

Novico o skorajšnji poroki je sicer naznanila kar na svoji spletni strani, kjer je v sredo zapisala: "Z velikim veseljem se bova z ljubljenim fantom Barryjem Herridgeem jutri, 8. decembra, na "neznani lokaciji" in na popolnoma sanjski slovesnosti poročila. Takoj, ko bo mogoče, bova objavila tudi prve poporočne fotografije." Pod zapisom je sledil še podpis: "Zelo srečno dekle". Po poroki je irska glasbenica razkrila tudi kraj srečnega dogodka - Las Vegas.

Sinead je sicer izvabila kar nekaj nasmeškov, ko je avgusta na svoji spletni strani objavila poziv dobrim moškim, naj se ji oglasijo. Ob tem je razkrila še, da tako pogreša seks, da se ji celo "neživi predmeti zdijo kar v redu".

Dva meseca pozneje je spoznala Barryja in konec spolne suše brez zadržkov delila s svojimi oboževalci: "Srečna oznanjam, da je lov za fantom uradno končan, saj se je našel primeren kandidat za prosto mesto. Od zdaj ne bom več sprejemala prijav," je v hudomušnem duhu zapisala glasbenica in dodala: "Zavedam se, da bo to obvestilo 98 odstotkov moških na svetu sprejelo z obžalovanjem ... ampak, hej ... napišite pesem o tem ..." Na koncu zapisala je še razkrila, da zdaj nekaj časa ne bo pisala, saj "je treba nadoknaditi kar nekaj ljubljenja".

T. K. B.
Prijavi napako
Komentarji
Nena Sitna
# 08.12.2011 ob 10:25
Joj joj joj.... tele pa ne bi.
Ocelot
# 08.12.2011 ob 12:02
"Vsi bomo imeli enkrat velike glave pa ogromno gub. To nam ne uide."

Dvomim, da je velikost glave pogojena s starostjo človeka! Komentar pa niti ni bil zlonameren, le realen. Zares izgledata nenavadno. Sicer mi je Sinead zelo všeč kot pevka. Spot za "Nothing Compares To You" je za moje pojme eden najboljših!
Adijo-Svet
# 09.12.2011 ob 08:59
Ne vem, kako prijetna gospa je postala Sinead in očitno so jo leta že kar precej načela, vendar je bila pred dvajsetimi leti prava lepotica in užitek jo je bilo gledati, sploh v živo!
gkuznik
# 08.12.2011 ob 20:04
Nimaš kej, tak je profil sodobne ženske..
Katera misli, da ne spada v to kategorijo :), se zaveda svojih dejanj. Take so fajn.
les yeux ouverts
# 08.12.2011 ob 12:07
Men je bila ona, ko je bila mlada, tolk neverjetno lepa. Sledilo je pa, kar je. Sicer pa, če bi se meni kaj takega zgodilo, ne vem, če bi samo papeževo sliko strgala. Se je pa "pokopala" takrat.

Dva meseca poznanstva je pa vseeno premalo za poroko.
erikk
# 08.12.2011 ob 10:41
Vsi bomo imeli enkrat velike glave pa ogromno gub. To nam ne uide.

Zelo jlopo bi bilo da se nekateri takih komentarjev zadržijo.
Ocelot
# 08.12.2011 ob 10:20
Uf, tale slika na linku... kako čuden par!! Tip ima dobesedno 2x večjo glavo kot ona!!
prim00z
# 08.12.2011 ob 12:17
jp, pretiravala je-precenila je svojo "moč"
ledzeppelin
# 08.12.2011 ob 10:46
Hot chick
Kazalo