Iz sveta znanih
Sinead O'Connor
Pevka je nekajkrat skušala storiti samomor. Foto: EPA

Dodaj v

Sinead skušala storiti samomor, konec četrtega zakona

Pevka v obupanem stanju
13. januar 2012 ob 18:57,
zadnji poseg: 13. januar 2012 ob 19:07
Los Angeles - MMC RTV SLO

Skupaj, narazen, skupaj ... narazen. Irska pevka Sinead O'Connor je izjavila, da je njenega kratkega zakona z Barryjem Herridgejem konec.

Čeprav se je 45-letnica odločila dati še eno priložnost sebi in možu, stvari očitno niso tekle najbolje. Pevka je izjavila, da določenih stvari enostavno nista mogla popraviti, del krivde pa pripisuje tudi irskim medijem, ki Barryju niso "pustili dihati" oziroma so ga neprimerno obravnavali.

Pevka, ki svoje oboževalce redno zasipa z informacijami iz svojega zasebnega življenja tudi na svojem blogu, je napisala: "Njegova povezava z mano je postala nekaj slabega za njegovo življenje. Potem ko sva se poročila, sem se počutila vse slabše, saj nisem mogla zaščititi svojega moža."

"Obnašanje enega časopisa je povzročilo zelo veliko škodo mojemu možu in meni, zakon je posledično postal nevzdržen, tako da je zdaj dokončno konec, zato upam, da bodo mediji pustili reveža na miru, naj nadaljuje svoje življenje," je nadaljevala pevka.

Sinead se je z možem skregala tudi, ker je eden izmed časopisov na naslovnici objavil njegovo fotografijo: "Barry dela z mladimi ljudmi, odvisniki, zato mu pojavljanje v medijih škodi."

"Ne bom se več zapletala z nikomer"
O'Connorjeva, ki je bila poročena že trikrat, je izjavila tudi, da se nikoli več ne bo romantično zapletala s kakšnim moškim, saj ne želi, da bi ga mediji "sesuli", svoje oboževalce pa je pozvala, naj ji pošiljajo igračke za odrasle, ki ji bodo pomagale rešiti morebitne frustracije.

Pevka, ki se zadnjih dvajset let bojuje z depresijo, je nekajkrat skušala narediti samomor, v zadnjih dveh tednih pa si je skušala vzeti življenje kar dvakrat.

"Bog še želi, da živim"
"Pozna nekdo kakšnega dobrega psihiatra, ki bi mi takoj pomagal? Resnično nisem dobro, v nevarnosti sem," je pred nekaj dnevi na svojem Twitterjevem profilu napisala pevka, za britanski The Sun pa je razkrila: "Vzela sem prevelik odmerek. Bila sem obupana, ampak Bog očitno še želi, da živim, čeprav se sprašujem, zakaj."


D. S.
Prijavi napako
Komentarji
matea86
# 13.01.2012 ob 19:48
delo na kmetiji z zemljo in živalmi pomaga! Za jest in pit imaš, psihiater pa je le beseda, ki si jo nekoč prebral v medijih..
SimikaL
# 13.01.2012 ob 21:07
Sinead je ekscentrično odbita, a posebna pevka, borka za pravice zatiranih skupin. Za vedno mi bo ostal v spominu njen simbolni zažig papeževe slike ob petju Marleyeve pesmi War. Seveda je kot Irka doživela javni masaker, ampak jaz jo kot izvajalko zelo cenim in spoštujem njeno drznost. Njena senzualnost je fenomenalna, interpretacija čudovita.
No, ampak če si "malo za Luno", potem ponavadi v tem banalnem svetu doživiš svetobolje in te pokoplje... škoda.
Bivši uporabnik
# 14.01.2012 ob 10:37
Če že hoče zasčititi svojo zasebnost naj pač ne tweeta o vsem kar se dogaja v njenem življenju.
Vsevednik
# 13.01.2012 ob 19:38
Depra je baje neugodna reč, ampak potem naj se raje umakne v mir in samoto, ne pa da nas tukaj skrbi....
Roxon
# 13.01.2012 ob 19:38
"Skušala" storiti samomor bi bilo bolj prav. To da je nekdo že večkrat "poizkušal" storiti samomor lahko pomeni le najbolj močno obliko iskanja pozornosti in pomilovanja. Če bi se res želela ubiti, bi že zdaj bila pod zemljo.
jemaad
# 14.01.2012 ob 00:47
Čisto nič ji ne uspeva več v življenju. Še samomori ne.
Nelčika
# 13.01.2012 ob 22:07
mogoče ji pa neprestano dajanje izjav za medije o zasebnem življenju škoduje...
josip1
# 13.01.2012 ob 20:05
Enkrat ga bo nardila, če ne prej, ko bo pogruntala, da je kariera izpeta. Samomor jih pa le zapiše v zgodovino. Džoplin, Vajnhaus, Morison, Kobejn, klinc, nesmrtni.
TheNomad
# 13.01.2012 ob 19:56
cuckoo...
Gravesen
# 13.01.2012 ob 19:02
Pa kva je tej!? Naj se že enkrat zagunca, da bo mir!
Kazalo