Pevka je nekajkrat skušala storiti samomor. Foto: EPA
Pevka je nekajkrat skušala storiti samomor. Foto: EPA

Čeprav se je 45-letnica odločila dati še eno priložnost sebi in možu, stvari očitno niso tekle najbolje. Pevka je izjavila, da določenih stvari enostavno nista mogla popraviti, del krivde pa pripisuje tudi irskim medijem, ki Barryju niso "pustili dihati" oziroma so ga neprimerno obravnavali.

Pevka, ki svoje oboževalce redno zasipa z informacijami iz svojega zasebnega življenja tudi na svojem blogu, je napisala: "Njegova povezava z mano je postala nekaj slabega za njegovo življenje. Potem ko sva se poročila, sem se počutila vse slabše, saj nisem mogla zaščititi svojega moža."

"Obnašanje enega časopisa je povzročilo zelo veliko škodo mojemu možu in meni, zakon je posledično postal nevzdržen, tako da je zdaj dokončno konec, zato upam, da bodo mediji pustili reveža na miru, naj nadaljuje svoje življenje," je nadaljevala pevka.

Sinead se je z možem skregala tudi, ker je eden izmed časopisov na naslovnici objavil njegovo fotografijo: "Barry dela z mladimi ljudmi, odvisniki, zato mu pojavljanje v medijih škodi."

"Ne bom se več zapletala z nikomer"
O'Connorjeva, ki je bila poročena že trikrat, je izjavila tudi, da se nikoli več ne bo romantično zapletala s kakšnim moškim, saj ne želi, da bi ga mediji "sesuli", svoje oboževalce pa je pozvala, naj ji pošiljajo igračke za odrasle, ki ji bodo pomagale rešiti morebitne frustracije.

Pevka, ki se zadnjih dvajset let bojuje z depresijo, je nekajkrat skušala narediti samomor, v zadnjih dveh tednih pa si je skušala vzeti življenje kar dvakrat.

"Bog še želi, da živim"
"Pozna nekdo kakšnega dobrega psihiatra, ki bi mi takoj pomagal? Resnično nisem dobro, v nevarnosti sem," je pred nekaj dnevi na svojem Twitterjevem profilu napisala pevka, za britanski The Sun pa je razkrila: "Vzela sem prevelik odmerek. Bila sem obupana, ampak Bog očitno še želi, da živim, čeprav se sprašujem, zakaj."