Za rojstni dan dva avtomobila. Foto: Shareef ONeal Instagram
Za rojstni dan dva avtomobila. Foto: Shareef ONeal Instagram
Slavljenec z mamo in očetom. Foto: Shareef ONeal Instagram

Nekdanja zakonca sta slavljencu priredila dvojno presenečenje. Svojemu prvorojencu sta kupila kar dva avtomobila - lamborghinija in jeepa wranglerja.

Na zabavi je bilo navzočih 400 gostov, med njimi tudi otroka še enega slavnega obraza - glasbenika Seana Diddyja Combsa, pa tudi mlada pevca Anthony Lewis in Jordan Newt ... Zbrane je zabaval raperski zvezdnik Post Malone.

Tudi Shareef bi lahko šel po očetovih stopinjah, pri svojih 203 cm je že košarkarska zvezda med srednješolci, zanj pa naj bi se potegovali že številni kolidži.

Življenje NBA-spremljevalk na platnu
Shareef je najstarejši sin Shaquilla in Shaunie, skupaj imata še Amirah, Shaqira in Me'arah (oba imata iz prejšnjih zvez še po enega otroka). Zakonca sta se ločila leta 2009, kot razlog za razhod pa sta navedla nepremostljive razlike.

Shaunie O'Neal je izvršna producentka v resničnostnem šovu Basketball Wives in Basketball Wives in LA, ki spremlja življenje žen in deklet, ki so bile oziroma so še vedno v zvezi z NBA-košarkarji.

Shaq je eden izmed največjih centrov v zgodovini košarke in štirikratni prejemnik zlatega prstana v Ligi NBA, svojo košarkarsko pot je sklenil leta 2011. Svojo podobo je nadgrajeval tudi zunaj košarkarskega parketa - v filmih, glasbi, oglasih in drugje, s čimer je postal ena izmed najbolj prepoznavnih ikon popularne kulture.