Tyson je znova razkril nekaj drobtinic iz njegovega pestrega zasebnega življenja. Foto: EPA
Tyson je znova razkril nekaj drobtinic iz njegovega pestrega zasebnega življenja. Foto: EPA

Takrat sta bila boksar, ki je v preteklosti polnil tabloide tudi na račun svojega burnega zasebnega življenja, in njegova žena Robin Givens prav v procesu ločitve, a to jima ni branilo, da se ne bi vsak dan prepuščala mesenim užitkom, je še priznal Tyson. "Ko sva se ločevala, sem vsak dan - preden sem šel k svojemu odvetniku in mu razlagal, kakšna svinja je in kako mi krade - hodil z njo v posteljo," je priznal boksar.

Toda nekega dne je Tyson odkril, da je nekdo pred njim smuknil med rjuhe z njegovo ženo. In to ni bil nihče drug kot takrat lepotec z velikih platen - Brad Pitt. In to ga je spravilo v bes. "Bil sem pripravljen na vse. Morali bi videti izraz na njegovem obrazu," je pojasnil Tyson, toda kaj se je zgodilo v nadaljevanju, ni razkril.

Razvpiti boksar, ki je sicer znan po svoji iskrenosti, se je v oddaji razgovoril tudi o svoji odvisnosti od kokaina. Priznal je, da ga je iz kokainskega pekla izvlekla ekipa iz filma Prekrokana noč. Za njihovo pomoč pa jim je hvaležen še danes. "Bil sem debela svinja na kokainu in rešila me je ekipa na snemanju. Takrat nisem bil zmožen niti sporazumevanja, tako da bi me drugi razumeli. Toda oni so čudoviti ljudje," je še zatrdil.