Zakonca Berdych. Foto: Reuters
Zakonca Berdych. Foto: Reuters
Feliciano Lopez poročen z Albo Carrillo. Foto: EPA

Veselo novico sta zaljubljenca objavila na Twitterju, vsak izmed njiju je objavil fotografijo s poroke, na kateri se prepletata njuni roki, pripisala pa sta: "Brez besed." Ester je po poroki tudi na družbenih omrežjih ovekovečila, da je gospa Berdych - k svojemu priimku je pripisala še moževega. Druge podrobnosti o poroki niso znane.

Pred Ester tenisačica
29-letni Tomaš in sedem let mlajša Ester sta se zaročila na začetku leta, tik pred začetkom Odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu, veselo novico o zaroki pa sta razkrila prav v Avstraliji. Zvezo sta začela jeseni 2011, kmalu zatem, ko se je Tomas po dolgih letih razšel s teniško igralko Lucie Šafarovo.

In kako je biti v zvezi z nekom, ki ni iz teniškega sveta? Tenisač pravi, da bolje: "V preteklosti sem govoril, da je verjetno najbolje, če sva oba iz istega sveta. Nisem imel drugih izkušenj, ampak zdaj lahko rečem, da je veliko bolje, če par ni iz istega posla. Vsakodnevno treniram, igram tekme, zmagujem, izgubljam ... Če se z isto stvarjo ukvarjaš tudi z druge strani, je tenisa lahko hitro preveč. In tako je tudi bilo. Vesel sem, da sem srečal nekoga z drugačnim življenjskim slogom."

Satorova je uspešna češka manekenka agencije Wilhelmina. Pojavila se je na več naslovnicah, trenutno je obraz italijanske modne znamke kopalk Calzedonia. Kljub zasedenosti s svojo kariero pa je tudi redna gostja na teniških turnirjih, kjer goreče navija za svojega izbranca.

Poročena tudi Rosol in Lopez
Tudi Tomašev kolega tenisač Lukaš Rosol se je v teh dneh sprehodil do poročnega oltarja. Poročil se je s televizijsko voditeljico Michaelo Ochotsko, s katero ima sina Andrea.

Poročni zvonovi pa so zvonili tudi za španskega tenisača Feliciana Lopeza, ki se je v Toledu poročil z manekenko Albo Carrillo.

Nekaj fotografij Tomašove žene si lahko pogledate spodaj.