Cumberbatch se je z zaročenko pred dnevi udeležil filmskega festivala v Palm Springsu. Foto: Reuters
Cumberbatch se je z zaročenko pred dnevi udeležil filmskega festivala v Palm Springsu. Foto: Reuters
Jennifer Love Hewitt
Gledamo jo lahko tudi na slovenskih malih zaslonih. Foto: EPA

Za 38-letnega Britanca in njegovo zaročenko Sophie Hunter bo to prvi otrok. "Oba sta presrečna," je sporočila njegova predstavnica.

Cumberbatcheva kariera je v vzponu, v nedeljo pa bi lahko domov odnesel še zlati globus za upodobitev matematika Alana Turinga v zgodovinski drami Igra imitacije. Lani je bil sicer na isti podelitvi nagrajen za oživitev znamenitega detektiva Sherlocka Holmesa v BBC-jevi televizijski seriji Sherlock.

Cumberbatch in Hunterjeva sta zaroko novembra razkrila na nenavaden, zelo staromoden način, z uradno objavo v časopisu The Times.

Pri ameriški igralki Jennifer Love Hewitt pa je na poti drugi otrok. Z možem Brianom Hallisayem že imata 13-mesečno hčer Autumn James, ki bo bratca ali sestrico dobila čez nekaj mesecev. Zaljubljenca sta si večno zvestobo na skrivni poroki obljubila lani novembra, le pet dni pred rojstvom prvorojenke.

35-letna Hewittova je kmalu po tem, ko je postala mati, dejala, da je bilo materinstvo sprva "zastrašujoče", a da se je mož, sicer soigralec iz serije Seznam strank, odlično odrezal pri prvih preizkušnjah in ji bil v veliko oporo.