Ali starša pozabljata na najpomembnejše opravilo otroka - igro? Foto: EPA
Ali starša pozabljata na najpomembnejše opravilo otroka - igro? Foto: EPA

Hčeri Toma Cruisa in Katie Holmes je bila slava položena že v zibelko, a igralski par očitno želi, da bi bil njun otrok pravi "superman". Čeprav deklica ni stara še niti tri leta, sta za njene zasebne ure vseh mogočih veščin že zapravila okrogel milijon ameriških dolarjev!

Od plesa, jezikov in nogometa ...
Neimenovani vir je reviji National Enquirer zaupal: "Kar koli že Suri počne, Tom želi biti prepričan, da bo v tem boljša kot kateri koli drug otrok. Vsi starši menijo, da je njihov otrok nekaj posebega, a onadva v tem že pretiravata. Enkrat tedensko jo peljeta na jezikovni tečaj francoščine in španščine. Ker je nakazala, da ji je všeč ples, jo Tom in Katie na vso moč spodbujata tudi na tem področju. Skoraj vsak dan po več ur vadi balet, step in sodobni ples, ima pa tudi posebnega učitelja za nogomet in gimnastiko."

... do glasbe
A to še ni vse. Tom si za svojo hčer želi, da bi začela čim prej spoznavati tudi osnove glasbenega sveta. "Naslednje v vrsti tečajev je učenje klavirja in violine. A Suri je že zdaj tako zasedena, da je vprašanje, ali bosta starša sploh našla luknjo v njenem urniku za novo izobraževanje."

A. P.