Značilni znak Suri Cruise so temni lasje in vedno do potankosti izbrana in usklajena oblačila. Foto:
Značilni znak Suri Cruise so temni lasje in vedno do potankosti izbrana in usklajena oblačila. Foto:

Uredniki so lestvico desetih najvplivnejših, najbolj priljubljenih ali "vročih" otrok sestavili drugo leto zapored. Upoštevali so več kriterijev - otrok mora biti potomec zvezdniških staršev in še ni dopolnil pet let, predvsem pa sta pomembni pogostost pojavljanja v medijih in priljubljenost staršev.

Sodeč po teh zahtevah je tokratna zmagovalka temnolasa Suri, hči Katie Holmes in Toma Cruisa, ki se je pojavila v največ člankih in blogih ter bila največkrat fotografirana. Primerjali so enoletno priljubljenost več kot 50 otrok.

Izmed desetih so kar tri mesta zasedli otroci iz "klana" Jolie-Pitt: dveletna Shiloh se mora po lanski zmagi tokrat zadovoljiti z drugim mestom, leto starejša posvojenka iz Etiopije, Zahara, je tretja, še mesto nižje pa vietnamski posvojenec, štiriletni Pax Thien.

Od petega do desetega mesta sledijo: Sam Alexis Woods, hči golfista Tigerja Woodsa in njegove žene Elin, Cruz Beckham, najmlajši sin Davida in Victorie Beckham, Matilda Rose Ledger, hči igralke Michelle Williams in že pokojnega igralca Heatha Ledgerja, David Banda, posvojenec Madonne in Guyja Ritchieja iz Malavija, Sean Preston Federline, prvi sin Britney Spears in Kevina Federlina, ter Sam Sheen, hči igralskega para Denise Richards-Charlie Sheen.

Omenjene otroke si oglejte tudi v spodnji galeriji!

A. P.