Šarapova se v manekenskih vodah dobro znajde. Foto: Esquire
Šarapova se v manekenskih vodah dobro znajde. Foto: Esquire

"Prva od nekaj različnih mednarodnih naslovnic @esquire. #BolgarskaIzdaja," je zapisala Šarapova na Twitterju ob objavljeni fotografiji, s čimer je nakazala, da jih sledi še več.

To sicer ni prvič, da se je trenutno tretja igralka sveta pojavila v kopalkah na naslovnici Esquireja - leta 2013 je bila dekle z naslovnice latinskoameriške izdaje te revije.

Šarapova sicer te dni manj navdušuje na igriščih - na turnirju v Stuttgartu je branilka naslova izpadla že v osmini finala.

Futuristični Anin Adidas za Roland Garros
Nič kaj blesteči niso tudi nastopi njene srbske kolegice Ane Ivanović, trenutno sedme igralke sveta, ki pa ima oči uprte že v prihajajoči Roland Garros - no, vsaj opravo že ima izbrano.

27-letna Beograjčanka je pred dnevi na Twitterju razkrila Adidasovo linijo 55 kosov, ki jih bo razkazala na turnirju v Parizu, ki se začenja 19. maja.

Ivanovićeva je linijo, ki jo je predstavila na straneh modne biblije Vogue, opisala kot "futuristično".

Mična temnolaska, sicer velika modna navdušenka, krasi tudi naslovnico majske številke revije Harper’s Bazaar, za katero se je fotografirala v ekstravagantni rumeni toaleti. Oboževalci obeh so navdušeni.