Donald Trump (na fotografiji z ženo Melanio Knauss in sinom Barronom) ima skupno pet otrok in šest vnukov. Foto: EPA
Donald Trump (na fotografiji z ženo Melanio Knauss in sinom Barronom) ima skupno pet otrok in šest vnukov. Foto: EPA
Jared in Ivanka
Zakonca Kushner Trump sta pozdravila drugega otroka. Foto: EPA

"Pravkar sva na svetu pozdravila lepega in zdravega sina. Jared, Arabella in jaz smo presrečni," je danes na Twitterju veselo novico delila ponosna mamica.

Novega družinskega člana je najbolj nestrpno pričakovala dveletna Arabella: "Vsako jutro me vpraša, kdaj bo prišel dojenček. Mislim, da mi je na določeni točki prenehala verjeti, da bo dobila bratca ali sestrico," je med nosečnostjo za People dejala 31-letna Ivanka, ki je pred nekaj meseci dobila vodilno vlogo v Trumpovi organizaciji.

Ivanka, ki se je z Jaredom poročila leta 2009, je pred časom dejala, da ji dobro uspeva ohranjati ravnovesje med poslovnim svetom in materinstvom, za zadnje pravi, da je veliko težja "služba" kot katero koli delo v pisarni.

"Kličite me Donald, in ne dedek!"
Donald Trump ima skupno pet otrok - s Slovenko Melanio Knauss ima sina Barrona - in šest vnukov - štirje so otroci njegovega sina Donalda mlajšega, dva pa sta otroka njegove ljubljene hčerke Ivanke.

Uspešen poslovnež je v preteklosti priznal, da mu vloga dedka predstavlja kar nekaj težav: "Težko prenašam to besedo - dedek. Ne počutim se tako, ampak to je v redu. Svojega prijatelja, ki je prav tako dedek, sem vprašal, kako se on znajde v tej situaciji, in rekel je, da je svojim vnukom naročil, naj ga kličejo Steve. To bom naredil tudi jaz, rekel bom, naj me kličejo Donald."