Najhitrejši Zemljan je svoj 30. rojstni dan preživel zelo burno. Foto: Reuters
Najhitrejši Zemljan je svoj 30. rojstni dan preživel zelo burno. Foto: Reuters

Duartejeva je zvezdnika spoznala v klubu Barra na zahodu Ria. Študentka iz Ria je za brazilski časopis Extra izjavila, da ni vedela, da se druži s svetovno znanim športnikom. Ta je konec tedna izkoristil za podaljšano praznovanje rojstnega dne. Začel je že v soboto, v noči na nedeljo pa so ga po poročanju tabloida Daily Mail opazili v predmestju Ria, kjer se je zabaval in plesal z nekim drugim dekletom.

Potem ko so v javnost pricurljale fotografije mlade Brazilke, ji je Bolt začel slediti na Instagramu. 20-letnica pa je priznala, da na fotografije ni ponosna. Svojo noč s šprinterjem je opisala kot "nič posebnega" in "normalno". "Učinek je zelo negativen. Nikoli nisem želela postati slavna. Umiram od sramu," je dejala za revijo Extra.

Bolt, ki je v preteklosti izjavil, da se mu zdi varanje sprejemljivo, se je zadnji dve leti sestajal z Jamajčanko Kasi Bennett. Njegova sestra Christine Bolt-Hylton pa je le dan pred njegovim rojstnim dnem za tabloid The Sun izjavila, da je njegova zveza zelo resna in da je na vidiku zaroka.

Ta bi zelo razveselila njegovo mamo, ki je med olimpijskimi igrami v intervjuju za CNN poudarila, da bi bila zelo srečna, če bi se njen sin končno ustalil, se poročil in ustvaril družino.