Baron Davis je pogost gost na rdečih preprogah. Foto: EPA
Baron Davis je pogost gost na rdečih preprogah. Foto: EPA
Jordana in ISabella Brewster
Isabella s svojo bolj znano sestro Jordano. Foto: Twitter Isabella Brewster

Med svati se je poleg Jordane, ki je na svojem Twitterju razkrila, da se odpravlja na sestrino poroko, znašla tudi igralka Jessica Alba skupaj s svojim možem Cashem Warrenom, ki je eden najboljših prijateljev ameriškega košarkarja.

"Z besedami ni mogoče opisati, koliko mi ta mož pomeni," je filmski producent, sicer sin filmskega igralca Michaela Warrena, opisal prijateljstvo z Davisom in dodal: "Je kot moj brat, druživa se, odkar sva bila stara 11 let. Skupaj sva preživela marsikaj, ta konec tedna pa sva nazdravila novemu obdobju v življenju ... poroki. Ponosen sem nate in vesel sem, ker si našel svojo Bello."

To je prvi zakon tako za Davisa kot za Brewsterjevo, ki sta si zaročna prstana nadela poleti.

Ljubezen do igralcev in igralk
Isabella je pravo ljubezen našla šele v košarkarju, pred njim je bila v zvezi z britanskim komikom in igralcem Russllom Brandom ter igralcema Bradleyjem Cooperjem in Milo Ventimiglio. Davisa so na drugi strani povezovali z igralkami Demi Moore, Teri Thatcher, Rebecco Marshall in Lauren London.

Organizator igre, ki je trenutno brez kluba, se zadnja leta spopada s poškodbami, uradno pa še ni končal športne kariere. Je pa Davis že večkrat nakazal, v kakšne vode se bo podal, ko bo dokončno odložil košarkarsko žogo. Fascinira ga filmski svet, že zdaj je v njem tudi dejaven, saj je član ameriškega igralskega ceha (SAG).