Cara bi rada postala igralka in pevka. Foto: EPA
Cara bi rada postala igralka in pevka. Foto: EPA

21-letnica je posnela duet z vzhajajočo glasbeno zvezdo, britanskim pevcem Willom Heardom. Skupaj sta zapela pesem Sonnentanz (The Sun Don’t Shine), ki jo je Will sicer ustvaril z avstrijskim duetom Klangkarussell, ki ga sestavljata Tobias Rieser in Adrian Held iz Salzburga.

Potem ko je Cara na velikem platnu pokazala svoj igralski talent (predstavila se je v manjši vlogi v filmu Ana Karenina), je zdaj razkrila še svoje pevske sposobnosti. Prvič smo jo lahko slišali peti, ko je na odru nastopila s svojo dobro prijateljico Rito Oro, nato pa se je podala še v studio. "Caro sem spoznal prek skupnih prijateljev, ko sva bila stara 14, 15 let. Njen glas ni dovolj cenjen in način, kako poje, je zares poseben," je o njunem sodelovanju za Daily Mail povedal Will ter dodal, da manekenka obvlada tudi igranje kitare.

Mladenka, ki je trenutno obraz več zvenečih modnih imen (med drugim jo lahko vidite v kampanjah Mulberry, Fendi, Pepe Jeans, DKNY in Saint Laurent), je že večkrat izjavila, da se želi preizkusiti na drugih področjih in da ne želi biti le manekenka, predvsem zato, ker je na modnih pistah zelo živčna, kar pa vpliva na njeno kožo. Manekenka ima namreč luskavico in stanje njene kože se poslabša vsakič, ko je pod stresom. "Želim si ustvarjati glasbo, želim si igrati, želim si peti, želim si početi nekaj, kar ne povzroča izpuščajev."