Nasmejana, sproščena in zgovorna Estelle vas pričakuje v Kinu Šiška. Foto: MMC RTV SLO/K. K.
Nasmejana, sproščena in zgovorna Estelle vas pričakuje v Kinu Šiška. Foto: MMC RTV SLO/K. K.
Estelle uživa v Sloveniji

Britanka, ki jo je svetovna javnost spoznala po veliki uspešnici American Boy (kjer je ob njenem boku rapal Kanye West), je skupaj s svojo številno skupino včeraj v sklopu svoje turneje All of Me pripotovala v Ljubljano.

V zgodnjih jutranjih urah je na družabnem omrežju Twitter objavila sporočilo, da se zabava v Sloveniji. Mi pa smo jo v intervjuju pred koncertom med drugim vprašali, kaj vse je počela v tem kratkem času, ki ga je preživela na sončni strani Alp. "Šla sem na kosilo. Splezala sem ... No, napol sem splezala na drevo. Šla sem pozdravit nekaj koz. Šli smo na pijačo v mesto, na čudovit nebotičnik. V prvih dvajsetih minutah so nas napili. Nato pa smo šli še v en bar ob reki. Tam so bile tudi karaoke ... Bilo je zabavno," je z navdušenjem razlagala Estelle.

Celoten pogovor z Estelle, v katerem je pevka spregovorila o svojih dneh na turneji, šoku, ki ga je doživela ob smrti Amy Winehouse, in posebnem odnosu s Kanyejem Westom, si boste lahko prebrali v prihodnjih dneh.

Kot je poudarila, večino življenja na turneji nima takšnih priložnosti, da se prepusti trenutku, toda tokrat ji je uspelo prav to. "Rada sem v novih krajih in živim za trenutek, ker na turneji pravzaprav nimam časa za to. Samo z ene lokacije na drugo se selim in delam," je priznala pevka.

Predvsem pa jo je očaralo lepo vreme. "Nihče mi rekel, da bo takšno vreme. Drugače bi prišla sem brez oblačil. Sprehajala bi se v bikiniju vse tri dni," se je pošalila Estelle za MMC in odkorakala nazaj na toplo sonce.

Estelle uživa v Sloveniji