Ronaldo je po vzoru svetovnih zvezdnikov ponudil vpogled javnosti v svoj dom. Foto: EPA
Ronaldo je po vzoru svetovnih zvezdnikov ponudil vpogled javnosti v svoj dom. Foto: EPA

Zvezdnik nogometnega kluba Real Madrid je namreč po vzoru športnih kolegov odprl vrata v svoj dom. Vila stoji v predmestju Madrida v kraju La Finca. Od doma do stadiona ima tako približno 20 minut vožnje.

V videu se Ronaldo sprehodi po hiši in pokaže svojim oboževalcem, kje preživi večino svojega prostega časa. V oči zbodejo pa številna ogledala, ki jih ima Ronaldo postavljena po hiši.

Vila ima sicer sedem spalnic, osem kopalnic, sobo za pokale, dnevne sobe in igralnico za sina CR7, kot je vzdevek nogometaša, Cristiana Jr.. Na vhodu obiskovalca pozdravi kip Bude, v veži pa hišo varuje keramični pes.

"Drugi in tretji najbolj pomembni prostor v hiši zame, je prostor, kjer jem - tu jem kosila in večerje. Moji kuharji kuhajo neverjetno, zato sem takšen, kot sem," se pohvali v videu. Potem pa popelje še na dvorišče, kjer ima manjše nogometno igrišče in bazen.

Toda kljub nenavadni notranji opremljenosti velja Ronaldova hiša za eno izmed najboljših na svetu - vsaj če vprašate nekdanjega trenerja Manchester United sira Alexa Fergusona. "Ima dva bazena: enega s toplo vodo, drugega z mrzlo. Ima celo 'ledeno sobo', kamor gre za deset minut po vsaki tekmi. To je neverjetno," je po pisanju spletne strani Fox Sports komentiral Ferguson.

In dodal, da je vse v hiši z namenom, saj je bila zgrajena za najboljšega nogometaša na svetu.