Emilio Clarke in Henryja Cavilla se najpogosteje omenja kot Anastasio Steele in Christiana Greya v 50 odtenkih sive. Foto: YouTube
Emilio Clarke in Henryja Cavilla se najpogosteje omenja kot Anastasio Steele in Christiana Greya v 50 odtenkih sive. Foto: YouTube

25-letna Britanka, ki je zaslovela z vlogo v HBO-jevi srednjeveški fantazijski seriji Igra prestolov, je po poročanju medijev najverjetnejša kandidatka za vlogo v filmu 50 odtenkov sive.

Že leta 2012 so se za film začele potegovati številne znane produkcijske hiše, kot so Warner Bros., Sony Pictures, Paramount in Universal Pictures, za režiserski stolček se je zanimala tudi Angelina Jolie, aprila letos pa je slavni režiser Gus Van Sant posnel poskusni prizor z Alexom Pettyferjem v vlogi Christiana Greya.

Emilia pred Alexis
V tej vlogi se sicer najpogosteje omenjata novi "Superman" Henry Cavill in Ian Somerhalder iz Vampirskih dnevnikov, v vlogi Anastasie Steele se je dolgo omenjala Alexis Bledel, bolj znana kot Rory iz serije Midve z mamo (Gilmore Girls).

Po zadnjih informacijah pa bo Bledelovo, katere kariero so zaznamovale predvsem vloge pridnega dekleta, "premagala" Clarkova, ki ima z razgaljenimi prizori več izkušenj. Čeprav se Emilia nad goloto pred kamerami sprva ni preveč navduševala, pa v vlogi Daenerys Targaryen na sebi ni vedno obdržala vseh oblačil, zato so njeni oboževalci prepričani, da niti z vlogo Anastasie Steele ne bi imela velikih težav.

Splet so tako preplavili številni posnetki, v katerih so oboževalci kar sami zmontirali kratke predstavitvene videe za 50 odtenkov sive in v njih pokazali, koga si najbolj predstavljajo v vlogi Anastasie in Christiana. Nekaj smo jih zbrali tudi spodaj.