Jaime je pokazal tudi nekaj plesnih trikov. Foto: YouTube
Jaime je pokazal tudi nekaj plesnih trikov. Foto: YouTube

Skeč, ki si ga lahko ogledate spodaj, sta posnela v sklopu dobrodelne akcije Stand Up For Cancer, v prihodnjih dneh pa se bo predvajal na britanski televiziji Channel 4.

24-letna Taylor kot "gostja" sodeluje v Jaimejevi oddaji, že na začetku pa pride do nesporazuma med zvezdnikoma. Pevka si ne zapomni točnega imena kuharja in tako ji razloži: "Sem Jamie Oliver iz Kuhinje do nazga, še nisi slišala zame?" Ona pa odgovori. "Tega se ne grem, če se misliš sleči."

Nato se začne "tekmovanje" med kuharjema in zasliši se melodija zadnje velike uspešnice Taylor Swift. Namesto da bi pevka zapela skladbo Shake It Off, jo je z nekoliko spremenjenim besedilom (Bake It Off) zapel 39-letni kuhar (med drugim zapoje, da popzvezdniki ne znajo peči).

Pevka se sprva nad njegovim početjem zgraža in mu zabrusi, naj ne krade njenih sestavin, na koncu pa se mu le pridruži in skupaj skačeta po kuhinji. Ker pa se je tekmovanja lotila bolj resno kot Jaime, ji na koncu uspe pripravi zanimivo torto, ki jo pohvali tudi sam kuhar.