V porodni sobi v visokih petah z bleščicami. Robbie in Ayda, najbolj nori par? Foto: Twitter
V porodni sobi v visokih petah z bleščicami. Robbie in Ayda, najbolj nori par? Foto: Twitter
Robbie Williams
Robbie že več let živi čez lužo. Foto: EPA

Britanski popzvezdnik in njegova žena, ameriška igralka Ayda Field, sta drugič postala starša, Robbie pa je v porodni sobi izvedel pravo predstavo. Da bi Aydo skušal razvedriti in sprostiti, je okoli nje energično plesal in pel. Ona se mu je sprva pridružila, nato pa se mirno ulegla v posteljo in se prebijala skozi popadke.

Videoposnetke je nato Robbie objavil na družbenih omrežjih, na Twitterju pa zapisal: "Še nikoli nisem bil tako zaljubljen v svojo ženo in tako ponosen nanjo. Bila je neverjetna, čudovita. To je bilo nekaj zelo čustvenih ur in presrečna sva, da ste porod doživljali skupaj z nama."

Privekal je deček
Nato je še razkril, da je na svet prišel fantek, ki pa še nima imena, in tudi, da je tehtnica pokazala 3.660 gramov. Nato ga je Ayda popravila, da je novorojenčkova prava teža 3.690 gramov in dodala: "Verjemi mi, vsak gram šteje."

Posnetek trenutkov družinske sreče takoj po prihodu novega člana je 40-letni pevec, nekdanji član zasedbe Take That, objavil na Twitterju, na katerem ima več kot dva milijona sledilcev.

Na postelji v salonarjih
35-letna Ayda je v porodnišnico prišla v ponedeljek zjutraj, pozornost pa je vzbujala že ob prihodu, saj je nosila rdeče svetleče salonarje, od katerih se nekaj časa ni ločila niti na postelji. Seveda je tudi ta prizor ovekovečil in na Twitterju delil Robbie, ki je pod fotografijo zapisal: "Ko gre Ayda rodit, to naredi v slogu."

Robbie in Ayda imata že deklico Theodoro oziroma Teddy Rose, ki je na svet prišla septembra leta 2012. Dve leti prej sta se poročila v Los Angelesu, kjer družina živi tudi danes. Robbie kljub temu predvsem na Otoku ostaja glasbena legenda, saj je napisal šest najbolje prodajanih albumov v britanski glasbeni zgodovini in prejel 17 nagrad brit.