Sporna fotografija je bila kmalu po objavi na Instagramu umaknjena. Foto: Instagram
Sporna fotografija je bila kmalu po objavi na Instagramu umaknjena. Foto: Instagram

Slavna starša Willow, Will in Jada, sta svoji hčerki stopila v bran, saj sta fotografijo označila kot "umetniški izraz" in "nedolžno zabavo". Številni pa so bili ob fotografiji, na kateri je 13-letnica ležala v postelji z 20-letnikom, ogorčeni in prepričani, da takšna fotografija namiguje na spolnost. "Vsi, ki vidijo v fotografiji namigovanje na spolnost in nanjo gledajo kot na slabo stvar, naj nehajo vtikati nos v tuje stvari," je dejala Jada.

42-letnica se je močno razburila, ko se je znašla pod preiskavo socialne službe. "Vzvišeni so in sploh ne želijo sodelovati z nami, ker jih vsi kritizirajo," pa so se po poročanju ameriških medijev oglasili predstavniki socialne službe.

A družina Smith se ni prvič znašla pod plazom kritik. Ko je še ne desetletna Willow kot po tekočem traku menjavala zelo nenavadne pričeske, se je Jada odzvala: "Obljubila sem si, da bom svoji deklici vcepila zavedanje, da so njeno telo, duša in misli le njena last." Willow so kritizirali tudi lani, ker je v videospotu za pesem Summer Fling njeno simpatijo igral občutno starejši fant.