Iz sveta znanih
(1)

Poudarki

  • Aprila bosta William in Catherine obiskala Novo Zelandijo
Vojvodinja cambriška
Odkar je mama, se Catherine redkeje pojavlja na uradnih dogodkih. Foto: Reuters

Dodaj v

William in Catherine kot v starih časih - sama na Maldive

Zadnje uradne fotografije Georgea so bile posnete na krstu
7. marec 2014 ob 08:33,
zadnji poseg: 7. marec 2014 ob 08:47
London - MMC RTV SLO

Princ William in njegova ljubka žena, vojvodinja Catherine, uživata na razkošnem oddihu na Maldivih, njunega sinčka Georgea pa ni na spregled.

Britanski kraljevi par bo čez en mesec odpotoval na uradni obisk na Novo Zelandijo, še pred temi uradnimi obveznostmi pa sta si priljubljena Will in Kate, kot ju poenostavljeno imenujejo mediji, nekoliko oddahnila.

V četrtek sta tako pripotovala na tople sanjske Maldive, a v oči je padlo predvsem to, koga ni bilo ob njiju - sedemmesečnega princa Georgea, zato so se pojavila ugibanja, da sta ga očitno pustila doma.

Potni list je že potreboval
Če je mali George, ki je tretji v vrsti za britanski prestol, res ostal na Otoku pri varuškah (in babicah?), je to prvič, da sta se vojvoda in vojvodinja Cambriška v tujino odpravila brez svojega malega zakladka.

Kensingtonska palača o podrobnostih ni želela govoriti, je pa znano, da William in Catherine uživata v nekem zasebnem razkošnem letovišču na enem izmed otočkov, ki pripadajo Maldivom, v Indijskem oceanu.

Princ George, ki je na svet privekal julija, je sicer enkrat že bil v tujini, natančneje na otočku Mustique na Karibih, kamor ga je ob drugih družinskih članih povabila babica Carole Middleton, ki je praznovala rojstni dan. Takrat so paparaci ujeli Catherine s sinčkom v naročju, ko sta čakala na naslednji polet na otoku St. Vincent. To so bile prve fotografije najnovejšega člana britanske kraljeve družine po oktobrskem krstu.

A. P. J.
Prijavi napako
Komentarji
pAznik
# 07.03.2014 ob 10:34
Lepo, onedva si pa res zslužita oddih. Si sploh ne upam predstavljat, kako zelo morata biti utrujena, od vsega tega garanja.
Kazalo