Z Willom sta postala prava prijetalja. Foto: EPA
Z Willom sta postala prava prijetalja. Foto: EPA

Igralec ni dolgo odlašal s poroko - julija se je s plavolaso Angelo Unkrich zaročil, v soboto pa je svoji izbranki že dahnil večni da. To je drugi zakon za igralca, ki ima iz prvega zakona z Robin Stapler devetletno hčerko Sienno.

41-letni v Bronxu rojeni Ribeiro je svojo igralsko kariero začel že pri osmih letih, nase je opozoril že leta 1983, ko je na Broadwayu nastopal v glavni vlogi v muzikalu The Tap Dance Kid, leto pozneje pa se je kot plesalec pojavil v oglasu za Pepsi, v katerem je nastopil tudi Michael Jackson. Isto leto je Alfonso zaigral v TV-seriji Silver Spoons, leta 1985 pa je na MTV-ju promoviral svojo knjigo Alfonso's Breakin' & Poppin' Book, ki vključuje plesne inštrukcije.

Vsestranski Alfonso - je igralec, komik, pevec, plesalec, televizijska osebnost, televizijski režiser - je svojo ljubezen do plesa znal unovčiti tudi v prej omenjeni humoristični seriji Princ z Bel Aira. Zahvaljujoč svojemu čudaškemu in obenem zabavnemu "Carlton poplesavanju" na uspešnico Toma Jonesa It's Not Unusual je namreč postal priljubljen obraz z malih zaslonov generacije Y. Letos pa je s svojimi "Carlton gibi" sodeloval tudi v flashmobu v Los Angelesu, video pa je postal prava uspešnica na YouTubu.

Leta 2007 je svoje plesno znanje pokazal tudi v priljubljenem ameriškem plesnem šovu Dancing With the Stars, letos pa se je v TV-seriji Big Time Rush pojavil v gostujoči vlogi Carltona.