25. junija na koncertu v Miamiju nista kazala znakov, da bi bilo med njima kaj narobe. Foto: Reuters
25. junija na koncertu v Miamiju nista kazala znakov, da bi bilo med njima kaj narobe. Foto: Reuters
Jay-Z je z Myo sodeloval že konec 90. let, vse od takrat pa naj bi bila v zelo toplih odnosih. Foto: YouTube

Je 44-letni raperski mogotec svojo 33-letno ženo celo prevaral? Ameriški mediji ugibajo, da bi bilo lahko v tem nekaj resnice, potem ko je Beyonce na svojem sobotnem koncertu v Cincinnatiju besedilo pesmi Resentment (Zamera) spremenila v bolj osebno različico.

"S teboj sem na tej poti že 12 let. Zakaj sem si zaslužila, da ravnaš z mano tako?," je zapela, oblečena v belo poročno obleko (posnetek spodaj, op. a.). Besedilo pesmi se v izvirniku glasi "S teboj sem na tej poti že šest let /.../".

"Rekla je 12 let namesto šest. Precej jasno je, kaj je s tem mislila," je ena izmed opazk na Twitterju, potem ko so oboževalci opazili spremembo besedila.

Čustvena pesem o srčni bolečini in varanju je sicer z Beyoncejinega albuma B'Day, ki je izšel leta 2006.

Glasbeni superpar je skupaj že 12 let, v zakonski jarem pa sta prav potihoma skočila leta 2008. Leta 2012 se je paru rodila hčerka Blue Ivy.

"Vse družine imajo težave"
Incident v newyorškem hotelu Standard po plesu Met Gala je sicer malce porušil podobo idilične družinske sreče, a je trojica pozneje v skupni izjavi zapisala, da "imajo vse družine težave, tudi naša": "Naša družina je zaplet razrešila. Jay in Solange sta prevzela vsak svoj del odgovornosti za ta dogodek, ki bi moral ostati zaseben. Opravičila sta se drug drugemu in gremo naprej kot enotna družina."

Kaj je bil vzrok Solangejinega besa, ki se je nad stoičnega svaka spravila s pestmi, medtem ko je njena sestra celotni incident prav tako stoično opazovala, ni znano, so pa nekateri namigovali, da je Solange branila sestro, ker naj bi se Jay-Z na plesu preveč očitno spogledoval z modno oblikovalko Rachel Roy.

Ameriški in britanski mediji poročajo tudi, da naj bi imel Jay-Z dolgotrajno razmerje s 34-letno zvezdnico r'n'b-ja Myo, s katero sta kolega, vse odkar je Jay-Z posodil vokale njeni uspešnici The Best of Me leta 2000. Po nekaterih navedbah naj bi raper pevko celo preživljal.

V zadnjem mesecu sicer ni bilo opaziti, da bi imela zakonca kakšne težave, saj je Jay-Z Beyonce spremljal na delu njene aktualne turneje On the Run, na koncertu v Miamiju pa sta celo zavrtela posnetke svoje poroke.