Kdaj bo poroka, še ni znano. Foto: Instagram
Kdaj bo poroka, še ni znano. Foto: Instagram

Novico o zaroki je Hefnerjev potomec objavil na Instagramu, k fotografiji pa je pripisal: "Na še več pustolovščin z ljubko damo." Fotografijo z diamantnim zaročnim prstanom je s svojimi sledilci delila tudi Scarlett, ki je napisala, da je imela srečo, da se je zaljubila v svojega najboljšega prijatelja.

Mladima zaročencema, ki sta v zvezi skoraj dve leti, je prek Twitterja čestital tudi Hugh Hefner.

Kot piše Us Weekly, je Cooper šel v London, v Scarlettino domovino, da bi vprašal njenega očeta za dovoljenje za poroko. Byrne je privolil, družini pa sta to skupaj proslavili v prestižnem hotelu Ritz.

Mlada britanska igralka je v čarovniški sagi Harry Potter imela stransko vlogo - nastopila je v vlogi Pansy Parkinson, videli pa smo jo tudi v serijah Falling Skies in The Vampire Diaries.

Odraščanje v Playboyu?
Cooper skupaj z očetom Hughom skrbi za Playboyev imperij (Hugh je leta 2012 imenoval za zaščitni obraz Playboya svojega mlajšega sina, v zakonu s Playboyevo zajčico se mu je rodil še sin Marston Glenn), v enem izmed intervjujev pa je na vprašanje, kako je odraščati v "graščini greha", odgovoril, da so starši z njim in bratom ravnali zaščitniško tako kot vsi drugi starši: "Smešno je, da gre za ikonično mesto, za katerega ves svet misli, da je to meka za orgije. Ampak resnica je, da je zame prostor vedno predstavljal bolj pustolovski svet Indiane Jonesa."