Nov del iger Lakot bo doživel premiero 22. novembra. Foto: EPA
Nov del iger Lakot bo doživel premiero 22. novembra. Foto: EPA
Liam Hemsworth, Sam Claflin, Jennifer Lawrence in Francis Lawrence
Jennifer je postala stalna obiskovalka najrazličnejših rdečih preprog. Foto: EPA

"Postavila sem ga na hodnik, ki vodi proti kopalnici, in mama je bila ogorčena. Rekla je: 'Vzela ti ga bom. Ne sme stati tam.' In zdaj je na klavirju v Kentuckyju," je dejala Lawrence v intervjuju za Access Hollywood.

Z oskarjem nagrajena igralka se te dni skupaj s svojimi soigralci iz prihajajočega dela franšize X-Men: Days of Future Past in drugega dela Iger lakote mudi na konvenciji Comic-Con.

Na Comic Conu se je igralka mudila z Nicholasom Houltom, s katerim sta pred meseci znova obudila svojo romanco.

Igralka je priznala, da je bil nenavadni občutek, ko je kipec še domoval v njeni hiši. "Če je kdo prišel k meni na obisk, nisem želela, da se spomni podelitve. Pogovor bi vzbudil nenavadno energijo. Nenavadno je, ko začneš razlagati: 'Ali vidite tisti kipec? Nikoli ne pozabite, da sem stara 22 let in da sem bila nominirana za dva oskarja ter enega prejela. In še ... Občasno sem tudi zvezdnica izjemno popularne filmske franšize," je pojasnila svojo zagato Jennifer.

Razkriti drobci novega dela Iger lakote
Prav v teh dneh je izšel tudi napovednik za novo nadaljevanje Iger lakote - Catching Fire, v katerem se je igralka znova vživela v lik Katniss Everdeen.

"Najhuje je bilo, ko sem mogla jesti surovo ribo. Nekaj grižljajev, ampak to ni bilo, kot da bi jedla suši. In za zapisnik: okus ima takšen kot vonj. Ogabno. Luske sem imela za zobmi ... Vsi so mi govorili, da je kot suši. In jaz sem ga imela v roki. Ni bilo isto. Dajte mi malo sojine omake, riža in skuhajte ribo," se je pošalila igralka.

Nov napovednik za Igre lakote si lahko pogledate spodaj.