Pokažite svoj navdih za dekoracijo zabave. Foto: Promocijsko gradivo
Pokažite svoj navdih za dekoracijo zabave. Foto: Promocijsko gradivo

Ekipa MMC-jeve rubrike Lepota bivanja je za vas, naše bralce, pripravila privlačen nagradni natečaj, pri katerem bo namesto žreba o dobitnikih nagrad odločala vaša ustvarjalnost.

V natečaju, ki bo potekal do nedelje, 26. oktobra, boste lahko sodelovali tako, da boste z nami delili AVTORSKE fotografije s kakega praznovanja ali posebnega dogodka s še posebej domiselno dekoracijo. Izmed vseh objavljenih bomo izbrali pet zmagovalcev, ki bodo prejeli privlačne tematske pakete iz Trgovine Popolna dekoracija.

Središče dogajanja bo družbeno omrežje Instagram, kjer nas najdete pod vzdevkom @mmcrtvslo. Vabimo vas, da postanete naši sledilci (če to še niste), nato pa fotografijo (lahko se seveda predstavite z več različnimi dekoracijami) preprosto objavite na svojem profilu in označite z #lepotabivanja.

Tisti, ki vam ni do sodelovanja na družbenih omrežjih, nam boste fotografije svojih aranžmajev lahko pošiljali po elektronski pošti na naslov lepota.bivanja@rtvslo.si, mi pa jih bomo s pripisom o avtorstvu naložili v tablo z naslovom Lepota bivanja s popolno dekoracijo na Pinterestu in na naš profil na Instagramu.

Pravila sodelovanja v nagradni igri preberite na tej povezavi.