Modni šov vsako leto napolni dvorano v New Yorku. Foto: Reuters
Modni šov vsako leto napolni dvorano v New Yorku. Foto: Reuters

Na stotine manekenk se je potegovalo za svoje mesto na letni modni reviji priljubljene znamke spodnjega perila, 47 pa je to tudi uspelo. Manekenke gredo namreč skozi stroge izbore, znano je namreč, da "angelčki" ne smejo imeti več kot 18 odstotkov telesne maščobe, zato morajo čez strog režim vadbe in diete.

Glavne zvezde večere so bile Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Lily Aldrige, Candice Swanepoel, ki so zaščitni obrazi znamke Victoria's Secret in ki jim pripada status angelskih lepotic. Med omenjenimi manekenkami, ki so obenem najbolje plačane v svojem poslu, je Lily Aldrige pripadla prav posebna čast, saj je na reviji nosila najdražji kos večera - modrček Fantasy Bra, ki je vreden kar dva milijona dolarjev.

Svoj debi na modni reviji sta doživeli tudi vse bolj iskani manekenki mlajše generacije Gigi Hadid in Kendall Jenner, nove moči pa predstavljajo še: Elsa Hosk, Jac Jagaciak, Jasmine Tookes, Kate Grigorieva, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell, Taylor Hill ...

Modni šov, ki letos praznuje 20. obletnico, so dopolnili glasbeni nastopi Ellie Goulding, Selene Gomez in glasbenika The Weeknd.

Celoten modni performans bodo na televizijski mreži CBS predvajali 8. decembra.