Adam je v kolekcijo vključil tudi sončna očala, torbice in pasove. Foto: Reuters
Adam je v kolekcijo vključil tudi sončna očala, torbice in pasove. Foto: Reuters

Glasbenik je že oktobra lani predstavil svoje kreacije za moške, zdaj pa je na voljo tudi ženska kolekcija, pri oblikovanju katere mi je pomagala njegova zaročenka Behati Prinsloo. Angelček perila Victoria's Secret je pevcu dovolila, da ideje poišče kar v njeni omari, prav tako pa mu je svetovala pri oblikovanju nekaterih kosov.

Kolekcijo, ki jo sestavljajo pisane majice s kratkimi rokavi, kratki zgornjimi deli, dolge obleke in kratke hlače iz jeansa, je 35-letnik predstavil v Los Angelesu, oblačila pa je po precej dostopnih cenah mogoče kupiti prek spleta.

To je druga kolekcija oblačil, pod katero se je podpisal Adam. Lani je oblikoval linijo za moške, ki je bila, čeprav pevec ni imel nikakršnih oblikovalskih izkušenj, zelo uspešna. Kot trdi, predznanje pravzaprav sploh ni potrebno, "Ne znam brati not, ampak vseeno lahko ustvarjam glasbo, zato se požvižgam na formalno izobrazbo in šole," je priznal in dodal: "Za nekatere stvari ne potrebuješ izobrazbe, da si dober."

Levine, ki ga je revija People okronala z naslovom najbolj seksi moškega na svetu, je povedal tudi, da je bilo ženska oblačila težje oblikovati kot moška, njegovo glavno vodilo pa so bile lastne preference: "Vem, kakšna oblačila so mi všeč na moških in ženskah."

V spodnjem posnetku lahko vidite nekaj kosov iz Adamove kolekcije.