David Beckham je bil štiri leta zaščitni obraz Armanijevega spodnjega perila. Foto: EPA
David Beckham je bil štiri leta zaščitni obraz Armanijevega spodnjega perila. Foto: EPA

Čeprav je Becks pred časom izrazil željo po tem, je takrat zatrdil, da se bo z modnim oblikovanjem začel ukvarjati šele, ko bo nehal brcati nogometno žogo. A si je nogometaš očitno premislil - njegova kolekcija spodnjega perila se bo kmalu znašla na prodajnih policah.

Britanec se je za oblikovanje spodnjic odločil, potem ko je bil dolga leta zaščitni obraz spodnjega perila Emporio Armani. Ravno sodelovanje s priznano italijansko modno hišo ga je navdihnilo za ustvarjanje tudi svoje lastne kolekcije spodnjega perila.

"Z ekipo smo posvetili veliko časa ustvarjanju čimboljših izdelkov in lahko rečem, da sem zelo ponosen na končni rezultat. Komaj čakam, da ljudem pokažem kolekcijo, bojim se le, da moja mama ne bo pretirano navdušena, ker bom znova na panojih le v spodnjicah," se je pošalil priljubljeni nogometaš.

35-letni nogometaš, eden najbolje plačanih športnikov na svetu, pa se ni posvetil le ustvarjanju spodnjega perila. Septembra se bo namreč na prodajnih policah znašla nova Davidova dišava Homme David Beckham.

David je dodal, da se bo kljub temu, da se veseli novih modnih izzivov, še naprej ukvarjal z nogometom, njegovo prvo ljubeznijo.