Moda
(3)
Ellen v svoji pogovorni oddaji običajno gosti znane obraze. Foto: Reuters

Dodaj v

Ellen DeGeneres tudi s svojo linijo oblačil in modnih dodatkov

Modna linija bo nastala v sodelovanju s trgovsko verigo Walmart
15. avgust 2018 ob 15:33
New York - MMC RTV SLO, Reuters

Ameriška trgovska veriga Walmart je naznanila, da bodo kmalu začeli poslovno sodelovati s priljubljeno komičarko in voditeljico pogovornih oddaj Ellen DeGeneres. Skupaj bodo ustvarili modno linijo za ženske.

Kolekcija oblačil, ki so jo poimenovali EV1, bo sestavljena iz 60 kosov. Vključevala bo kavbojke, preproste majice s kratkimi rokavi, pa tudi čevlje in modne dodatke.

Seveda pa bo na modnih kosih svoj pečat pustila tudi Ellen – na majicah in modnih dodatkih bodo namreč natisnjene šale, s katerimi je Ellen v letih udejstvovanja nasmejala tiste, ki so njene pogovorne oddaje spremljali prek malih zaslonov, je za Reuters pojasnila Denise Incandela, vodja modnega oddelka trgovske verige Walmart.

Cene vseh izdelkov se bodo gibale do 26 evrov, v Walmartu pa obljubljajo, da bodo vsako sezono kolekciji priključili sveže, vremenskim razmeram primerne kose.

Trgovska veriga želi s sodelovanjem v svoje trgovine privabiti mlajše kupce, ki v njihovih poslovalnicah običajno ne nakupujejo, so še sporočili. Modna linija EV1 bo na prodaj v 2.300 poslovalnicah in v nekaterih spletnih trgovinah.

K. Ši.
Prijavi napako
Komentarji
smradulja
# 15.08.2018 ob 16:12
sam na moški oddelek zaviješ pa imaš vse to
samo.jug
# 15.08.2018 ob 23:14
Jutri grem stražit pred vrata, da se kdo slučajno ne zrine pred mene. To pa moram kupiti.
Clown
# 15.08.2018 ob 18:43
Fuuuuuuuuuul lepo
Kazalo